Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alexis fido Songtekst: como el primer beso

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alexis fido - como el primer beso ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van como el primer beso? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alexis fido! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alexis fido en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals como el primer beso .

Origineel

Nuestro primer beso Como podria regresar el tiempo Volver al momento De nuestro primer beso Cada detalle, cada abrazo Me trae recuerdos, De nuestro primer beso Ay, ay amor Ay amor Yo creo en el amor Ay amor Ay amor Yo creo en el amor Cada dia que pasa te ves bellisima Hoy te quiero mas que ayer Nuestro amor es grande, nada me mueve solo Tu magia en mis labios Tu me vuelves loco, Tu me besas como si fuera el primer beso Tu magia en mis labios Tu me vuelves loco, Tu me besas como si fuera el primer beso Lo de nosotros fue amor a primera vista, De esos que salen en novelas y en revistas Confío en ser humano no en artista, Un amor como el nuestro es imposible que exista Lo tuyo y lo mio es distinto, Mientras el tiempo pasa mejor se pone como el vino tinto Todo fue por instinto, Nos conocimos, nos casamos y en un viaje nos perdimos Nosotros somos como almas gemelas, Cuando uno tiene lo que yo tengo lo cela El pasado automáticamente se congela, Tu me das un beso y mi cuerpo se eleva Como podria regresar el tiempo Volver al momento De nuestro primer beso Cada detalle, cada abrazo, Me trae recuerdos, De nuestro primer beso Ay, ay amor Ay amor Yo creo en el amor Ay amor Ay amor Yo creo en el amor Cada dia que pasa te ves bellisima Hoy te quiero mas que ayer Nuestro amor es grande, nada me mueve solo Tu magia en mis labios Tu me vuelves loco Tu me besas como si fuera el primer beso Tu magia en mis labios Tu me vuelves loco Tu me besas como si fuera el primer beso Yeah Una historia de amor En perreologia Mr A Sr F Junto a mambo kings! Los reyes de este mambo, tu sabes El cientifico, master chris Baby, nunca voy a olvidar nuestro primer beso

 

Vertaling

Onze eerste kus Hoe kan ik de tijd terugdraaien Terug naar het moment Van onze eerste kus Elk detail, elke omhelzing Brengt herinneringen terug Van onze eerste kus Oh, oh liefde Oh liefde Ik geloof in de liefde. Oh liefde Oh liefde Ik geloof in de liefde. Elke dag die voorbij gaat zie je er mooi uit Vandaag hou ik meer van je dan gisteren Onze liefde is groot, niets beweegt mij alleen Jouw magie op mijn lippen Je maakt me gek. Je kust me alsof het mijn eerste kus is Jouw magie op mijn lippen Je maakt me gek, Je kust me alsof het je eerste kus is Ik ben al heel lang verliefd op je, Ik ben een man die veel liefde in me heeft, Ik ben een man die veel liefde in me heeft Ik vertrouw een mens, geen artiest, Ik ben geen mens, ik ben geen artiest. Die van jou en mij is anders, Hoe meer tijd er voorbij gaat, hoe beter het wordt, zoals rode wijn. Het was allemaal instinct, We ontmoetten elkaar, we trouwden en op een reis verloren we elkaar We zijn net zielsverwanten, Als je hebt wat ik heb, daar ben ik jaloers op. Het verleden bevriest automatisch, Je geeft me een kus en mijn lichaam komt omhoog. Hoe kan ik de tijd terugdraaien Terug naar het moment Van onze eerste kus Elk detail, elke omhelzing, Brengt herinneringen terug, Van onze eerste kus Oh, oh liefde Oh liefde Ik geloof in de liefde. Oh liefde Oh liefde Ik geloof in de liefde. Elke dag die voorbij gaat zie je er mooi uit Vandaag hou ik meer van je dan gisteren Onze liefde is groot, niets beweegt mij alleen Jouw magie op mijn lippen Je maakt me gek. Je kust me alsof het mijn eerste kus is Jouw magie op mijn lippen Je maakt me gek. Je kust me alsof het mijn eerste kus is Ja. Een liefdesverhaal In perreologie De heer A Mr F Samen met mambo kings! De koningen van deze mambo, weet je De wetenschapper, meester Chris Schatje, ik zal nooit onze eerste kus vergeten