Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alexis machine Songtekst: vampire sight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alexis machine - vampire sight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vampire sight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alexis machine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alexis machine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vampire sight .

Origineel

(verse1) When you first open your eyes don't be afraid I'm here to guide in a world of vampire light with me you'll live eternal night I seek you out through the light of night searching for my darkness bride when I see that beauty's eyes no longer alone will I hide (chorus) Let the sunlight cease to shine in this vampire sight sunrise beauty once was mine now I'm seeing only night in this vampire sight (verse2) I take you in my arms so white your flesh burns mine with it's blood heat razor kiss suck out past life give you death life with my heart beat I know you love the dark night life I see it shining in your eyes if you woulde and be my bride night will be yours all the time (chorus) (solo) (chorus)

 

Vertaling

(vers 1) Wanneer je voor het eerst je ogen opent wees niet bang dat ik hier ben om te begeleiden in een wereld van vampierlicht met mij leef je de eeuwige nacht Ik zoek je door het licht van de nacht op zoek naar mijn duistere bruid als ik de ogen van die schoonheid zie niet langer alleen zal ik me verstoppen (Refrein) Laat het zonlicht ophouden te schijnen in deze vampiergezicht zonsopgang schoonheid was ooit van mij nu zie ik alleen nacht in deze vampiergezicht (vers2) Ik neem je zo wit in mijn armen je vlees verbrandt het mijne met zijn bloedwarmte scheermes kus zuigen uit het vorige leven geef je het doodsleven met mijn hartslag Ik weet dat je van het donkere nachtleven houdt Ik zie het in je ogen schijnen als je zou willen en mijn bruid zou zijn de nacht zal altijd van jou zijn (Refrein) (solo) (Refrein)