Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alexis y fido Songtekst: me gustas tu

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alexis y fido - me gustas tu ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me gustas tu? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alexis y fido! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alexis y fido en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me gustas tu .

Origineel

(Fido) Meee gustaas tuu, Solamente y ndie mas que tu, Cntigo yo me quiero Ir aa tooaa', La que quiero eres tu. (X2) Hecha pa' acaa eeeh Dale pa' acaa, Tu ers la que yo quiero, entre tooas' la que prefiero (X2) (Aleex) Mee gustaas tu... Y nisiquiera te conosco, Con tal solo mirarte al rostroo... Me transformo, Me deformoo en un... Moustroo, Quiero brincarte ensiima, Quiero sacudirtee Como terremotooo. Quiero tocar tu cuerpo Como a dos millas por horaa, Si alo lentoo Le mete por ensima En la motoraa, Pantera atrapame, Acorralame y luego matame Tu mirada Me Esta hasechando Y tu boca sigue tentandomee, Esta calentandoomee Se calienta la discoo Y tratamee Tu eres la mas que me gusta No siga picandomee (Fido) Meee gustaas tuu, Solamente y ndie mas que tu, Cntigo yo me quiero Ir aa tooaa', La que quiero eres tu. (X2) Hecha pa' acaa eeeh Dale pa' acaa, Tu ers la que yo quiero, entre tooas' la que prefiero (X2) (Yomo) Usted esta mas que nadie Yomo te mata mas de las demas, Me gusta tu flow No es bromaa, Usteed esta caliente que quema Hecha paa' aca mama' No tema le invito un trago Digame que tomaa (Me gusta como convina el color de tus ojos,con esa bonita diadema) Y se le ve,si Alo lejos, desde acaa Yo laa veeo Me le hasercoo,la sercoo Me tire la maromaa Le dije al oiidoo: Me gustaas tu, Contigo me voy a tooaa', Y se le ve,si Alo lejos, desde acaa Yo laa veeo Me le hasercoo,la sercoo Me tire la maromaa Le dije al oiidoo: Me gustaas tu, Contigo me voy a tooaa' (Fido) Meee gustaas tuu, Solamente y ndie mas que tu, Cntigo yo me quiero Ir aa tooaa', La que quiero eres tu. (X2) Hecha pa' acaa eeeh Dale pa' acaa, Tu ers la que yo quiero, entre tooas' la que prefiero (X2) Aleex y... FidooO Tu sabes como hacemoz esta cuestiiooN (jaja) Mr A Senor F la coporacion dj urban el sientifico master peace el magnifico sigimo siendo los reyes del perreo they already know

 

Vertaling

(Fido) Ik mag jou wel, Alleen jij en niemand anders dan jij, Ik hou van je, ik hou van je, ik hou van je Ga naara tooaa', Degene die ik wil ben jij. (X2) Ik ga naar je toe, ik ga naar je toe Dale pa' acaa, Jij bent degene die ik wil, Ik ben degene die ik liever (X2) (Aleex) Ik vind je leuk... En ik ken je niet eens, Alleen al door naar je gezicht te kijken... Ik ben getransformeerd, Ik ben vervormd tot een... Moustrous, Ik wil bovenop je springen, Ik wil je door elkaar schudden Zoals een aardbeving. Ik wil je lichaam aanraken Zo'n twee mijl per uur, Als ik je vertraag Ik wil je laten schudden als een aardbeving In de motor, Panter vang me, En vermoord me dan, en vermoord me dan Je blik Ik ben je aan het stalken En je mond blijft me verleiden Het warmt me op. Het is de disco aan het opwarmen En behandel me Jij bent degene waar ik het meest van hou. Blijf me niet prikken (Fido) Ik mag jou wel, Alleen jij en niemand anders dan jij, Ik hou van je, ik hou van je, ik hou van je Ga naara tooaa', Degene die ik wil ben jij. (X2) Ik ga naar je toe, ik ga naar je toe Dale pa' acaa, Jij bent degene die ik wil, Ik ben degene die ik liever (X2) (Yomo) Je bent meer dan wie dan ook Yomo doodt je meer dan de anderen, Ik hou van je stroom. Geen grapje, Usteed zo heet dat brandt Ik ben klaar voor jou mama Ik ben niet bang dat ik je op een drankje trakteer. Vertel me wat je drinkt. (Ik hou van de manier waarop de kleur van je ogen past bij die mooie hoofdband) En je kunt het zien, ja En ik kan je van ver zien, van acaa Ik kan je zien. Ik kan je zien, ik kan je zien, ik kan je zien Ik gooide me de maromaa Ik vertelde haar aan de oiidoo: Ik mag jou wel, Met jou ga ik naar allaa', En je kunt het zien, ja Ik ben een beetje te ver weg, van hier Ik kan je zien. Ik kan je zien, ik kan je zien, ik kan je zien Ik ben in de lucht geweest Ik vertelde haar aan de oiidoo: Ik mag jou wel, Met jou ga ik ookaa'. (Fido) Ik mag jou wel, Alleen jij en niemand anders dan jij, Met jou wil ik Ik wil ook gaanaa', Degene die ik wil ben jij. (X2) Ik ga naar je toe, ik ga naar je toe Dale pa' acaa, Jij bent degene die ik wil, Ik ben degene die ik liever (X2) Aleex en... FidooO Je weet hoe we deze vraag doen (haha) De heer A De heer F de dj urban coporation de meester vredeswetenschapper The Magnificent Ik ben nog steeds de koningen van perreo ze weten het al