Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alexisonfire Songtekst: counterparts and number them

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alexisonfire - counterparts and number them ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van counterparts and number them? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alexisonfire! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alexisonfire en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals counterparts and number them .

Origineel

Jennifer, They lied to you. When they said you couldn't breathe underwater. (So here it is, the end is near) I lied, too, when I said that I was hard. (Never would've thought this might be something you'd so easily discard) I'm soft Softer (Now I see it all so clear) Than a (So it seems that when you turned away, you) Thrift store (Left) Thrift store (A scar) Thrift store Sweater. Twice as worn in. Twice as worn in. I was cast away once, But I will be found again. This I promise you. Promise you.

 

Vertaling

Jennifer, Ze hebben tegen je gelogen. Toen ze zeiden dat je niet onder water kon ademen. (Dus hier is het, het einde is nabij) Ik loog ook, toen ik zei dat ik hard was. Ik had nooit gedacht dat je dit zo makkelijk zou weggooien. Ik ben zacht. Zachter (Nu zie ik het allemaal zo duidelijk) Dan een (Dus het lijkt erop dat toen je je afkeerde, je) Kringloopwinkel (Links) Kringloopwinkel (Een litteken) Kringloopwinkel Trui. Twee keer zo versleten. Twee keer zo versleten. Ik ben ooit verstoten, maar ik zal weer gevonden worden. Dat beloof ik je. Beloof het je.