Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alexz johnson Songtekst: golden

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alexz johnson - golden ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van golden? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alexz johnson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alexz johnson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals golden .

Origineel

Wake up, wake up Dont want to wake you Oh, sun be to bright So we can wake you Oh sun, follow through Follow through, Follow through Sit up, come you So I haven't made you Oh rain fall too hard So I can keep you Oh rain, dont follow through Follow through, dont follow Youre golden, youre gold aren't you Youre golden, youre gold aren't you To me, theres gold in you To me, theres gold in you Sleep in, Sleep in Dont want to wake you Heart beat, dont beat too loud It might just break you Follow you, follow you, Follow you Youre golden, youre gold aren't you Youre golden, youre gold aren't' you To me, theres gold in you To me, theres gold in you Yeah, theres gold in you Youve got some gut in you Youve got some gut in you Youre golden, Youre golden Youre golden, Youre golden Youre golden, youre gold aren't you Youre golden, youre gold aren't you To me, theres gold in you To me, theres gold in you

 

Vertaling

Wakker worden, wakker worden Ik wil je niet wakker maken Oh, de zon is te fel Zodat we je wakker kunnen maken Oh zon, ga door Doorgaan, doorgaan Zit rechtop, kom jij Dus ik heb je niet gemaakt Oh regen val te hard Zodat ik je kan houden Oh regen, volg me niet Volg me, volg me niet Je bent van goud, je bent van goud, nietwaar? Je bent van goud, je bent van goud, nietwaar? Voor mij zit er goud in jou Voor mij zit er goud in jou Slaap zacht, slaap zacht Ik wil je niet wakker maken Hartslag, klop niet te hard Het zou je kunnen breken Volg mij, volg mij, volg mij Je bent goud, je bent goud, is het niet Jij bent goud, jij bent goud, jij niet Voor mij zit er goud in jou Voor mij zit er goud in jou Ja, er zit goud in jou Je hebt wat lef in je Je hebt wat lef in je Je bent goud, je bent goud Je bent goud, je bent goud Je bent goud, je bent goud, nietwaar Je bent goud, je bent goud, nietwaar Voor mij zit er goud in jou Voor mij zit er goud in jou