Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alexz johnson Songtekst: wind me up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alexz johnson - wind me up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wind me up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alexz johnson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alexz johnson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wind me up .

Origineel

You see what you wanna see When you all look at me You say what you wanna say Lifes always been that way for me Never gunna change I act how you want me to Yet I still get shit from you What do you have to say They pull you in and dictate yes from no So wind me up and watch me go You Cant say who I am You better watch what you say Im not gunna play your games no way You dont know who I am Im gunna leave you behind Now that youve seen me go Its time for me to unwind Ive done all that I can do Im still scared thats not enough for you I dont know if I can handle this Is loosing myself worth this one kiss, from you? Youve pulled me in I forget what I know So wind me up And watch me go You cant change who I am You better watch what you say Im not gunna play your games no way You dont know who I am Im gunna leave you behind Now that youve seen me go Its time for me to unwind And Ive been changing For you and you dont even notice me So now Ill change for me and you will finally see The real me. Im coming out Youve lost your grip on me So now its time To be who I wanna be You cant change who I am You better watch what you say Im not gunna play your games no way You dont know who I am Im gunna leave you behind Now that youve seen me go Its time for me to unwind You cant change who I am You better watch what you say Im not gunna play your games no way You dont know who I am You never wanted to know Now that I finally unwound Its time for me to go.

 

Vertaling

Je ziet wat je wilt zien Als jullie allemaal naar me kijken Zeg je wat je wilt zeggen Het leven is altijd zo geweest voor mij Never gunna change Ik gedraag me zoals jij wilt dat ik doe Toch krijg ik nog steeds gezeik van jullie Wat heb je te zeggen? Ze trekken je naar binnen en dicteren ja van nee Dus wind me op en kijk me gaan Je kan niet zeggen wie ik ben Je kunt beter uitkijken wat je zegt Ik speel je spelletjes niet mee, echt niet Je weet niet wie ik ben. Ik laat je achter Nu dat je me hebt zien gaan is het tijd voor mij om tot rust te komen Ik heb alles gedaan wat ik kon doen Ik ben nog steeds bang dat het niet genoeg is voor jou Ik weet niet of ik dit aankan. Is mezelf verliezen deze ene kus van jou waard? Je hebt me naar binnen getrokken Ik vergeet wat ik weet Dus wind me op And watch me go Je kan niet veranderen wie ik ben Je kunt beter uitkijken met wat je zegt Ik speel je spelletjes niet mee, echt niet Je weet niet wie ik ben Ik laat je achter Nu dat je me hebt zien gaan is het tijd voor mij om tot rust te komen En ik heb me omgekleed voor jou en je merkt me niet eens op Dus nu zal ik voor mezelf veranderen en zul je eindelijk zien De echte ik. Ik kom naar buiten Je hebt je grip op mij verloren Dus nu is het tijd om te zijn wie ik wil zijn Je kan niet veranderen wie ik ben Je kunt beter uitkijken met wat je zegt Ik speel je spelletjes niet mee, echt niet Je weet niet wie ik ben Ik laat je achter Nu dat je me hebt zien gaan is het tijd voor mij om tot rust te komen Je kan niet veranderen wie ik ben Je kunt beter uitkijken met wat je zegt Ik speel je spelletjes niet mee, echt niet Je weet niet wie ik ben Je wilde het nooit weten Nu dat ik eindelijk afgewikkeld ben is het tijd voor mij om te gaan.