Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alexz johnson Songtekst: your eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alexz johnson - your eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van your eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alexz johnson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alexz johnson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals your eyes .

Origineel

If I was drowning in the sea, Would you dive right in and save me? If I was falling like a star, Would you be right there to catch me? If I was dreaming of your kiss, Would you see right through me Oh, on the street I'm waiting. Oh, in my heart its raining. Your eyes, are holding up the sky Your eyes, make me weak I don't know why Your eyes make me scared to tell the truth But my heart was bullet-proof Now I'm dancing on the roof And everybody knows I'm into you. Oh, I'm into you. If my heart was sadder than a song, Would you stay and listen? If my tears fell on you one by one, Would you see them glisten? Oh, on the street I'm waiting Oh, and in my heart its raining Your eyes are holding up the sky Your eyes make me weak I don't know why Baby your eyes make me scared to tell the truth But my heart was bullet-proof Now I'm just dancing on the roof Every single thing you say Makes me want to run away Sometimes loves a rainy day But life goes on Your eyes are holding up the sky Your eyes make me weak I don't know why Baby your eyes make me scared to the truth But my heart bullet-proof But I'm just dancing on the roof And everybody knows I'm into you Everybody knows I'm into you (shes into you) I'm into you (I'm into you) I'm into you

 

Vertaling

Als ik aan het verdrinken was in de zee, zou je er dan in duiken en me redden? Als ik zou vallen als een ster, zou je er dan zijn om me op te vangen? Als ik droomde van je kus, Zou je dwars door me heen kijken Oh, op de straat wacht ik. Oh, in mijn hart regent het. Jouw ogen, houden de hemel omhoog Jouw ogen, maken me zwak ik weet niet waarom Jouw ogen maken me bang om de waarheid te vertellen Maar mijn hart was kogelvrij Nu dans ik op het dak En iedereen weet I'm into you. Oh, ik ben verliefd op je. Als mijn hart droeviger was dan een liedje, zou je dan blijven en luisteren? Als mijn tranen één voor één op je vielen, Zou je ze zien glinsteren? Oh, op de straat wacht ik Oh, en in mijn hart regent het Jouw ogen houden de hemel omhoog Jouw ogen maken me zwak, ik weet niet waarom Schatje, jouw ogen maken me bang om de waarheid te vertellen. Maar mijn hart was kogelvrij Nu dans ik gewoon op het dak Alles wat je zegt maakt dat ik wil wegrennen Soms hou ik van een regenachtige dag Maar het leven gaat door Jouw ogen houden de hemel omhoog Jouw ogen maken me zwak ik weet niet waarom Baby jouw ogen maken me bang voor de waarheid Maar mijn hart is kogelvrij Maar ik dans gewoon op het dak En iedereen weet I'm into you Everybody knows I'm into you (shes into you) I'm into you (ik ben weg van jou) I'm into you