Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alice cooper Songtekst: fire

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alice cooper - fire ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fire? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alice cooper! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alice cooper en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fire .

Origineel

Alright. Now dig this trash, baby. You don't care about me. I don't care about that. I got a new fool. I like it like that. I got only one burning desire. Let me stand next to your fire. (Let me stand next to your fire). (Let me stand next to your fire). Let me stand. (Let me stand next to your fire). I wanna stand. (Let me stand next to your fire). Listen here, baby. Arh, stop acting so crazy. You say your mom ain't home. That ain't my concern. If you play with me, ah, you won't get burned. I got only one itchin desire. Let me stand next to your fire. (Let me stand next to your fire). Oh, let me stand. (Let me stand next to your fire). Yeah, let me stand. (Let me stand next to your fire). Come on let me stand. Let me stand next to your fire. Oh, yeah. Move over, Rover. Let Alice take over. Arh, you know what I'm talkin' about. Get over baby. That's what I'm taking about. Dig this. You gotta give me your money, better save it, babe. Save it for your rainy day. I got only one burning desire. Let me stand next to your fire. Let me stand next to your fire. Baby, let me stand. (Let me stand next to your fire). Arh, let me stand. Let me stand next to your fire. I wanna get that man where ***. Oh, let me stand. I just wanna stand. Ah, Jimi's rolling over. Hey, hey, K . J. Arh, you know what I'm talkin' about. Huh, yeah, fire. I just, just wanna stand. In ya fire. So how baby. Ow, ow, ow, ow. Ow, ow, ow.

 

Vertaling

Oké. Nu graaf deze rotzooi, baby. Je geeft niets om mij. Ik geef daar niets om. Ik heb een nieuwe gek. Zo heb ik het graag. Ik heb maar één brandend verlangen. Laat me naast je vuur staan. (Laat me naast je vuur staan). (Laat me naast je vuur staan). Laat me staan. (Laat me naast je vuur staan). Ik wil staan. (Laat me naast je vuur staan). Luister hier, baby. Arh, stop met zo gek te doen. Je zegt dat je moeder niet thuis is. Dat is niet mijn zorg. Als je met mij speelt, zul je je niet verbranden. Ik heb maar één jeukend verlangen. Laat me naast je vuur staan. (Laat me naast je vuur staan). Oh, laat me staan. (Laat me naast je vuur staan). Ja, laat me gaan staan. (Laat me naast je vuur staan). Kom op laat me staan. Laat me naast je vuur staan. Oh, ja. Schuif op, Rover. Laat Alice het overnemen. Arh, je weet waar ik het over heb. Stap over baby. Dat is wat ik bedoel. Luister. Je moet me je geld geven, je kunt het beter sparen, schat. Bewaar het voor een regenachtige dag. Ik heb maar één brandend verlangen. Laat me naast je vuur staan. Laat me naast je vuur staan. Schatje, laat me staan. (Laat me naast je vuur staan). Arh, laat me staan. Laat me naast je vuur staan. Ik wil die man waar ***. Oh, laat me staan. Ik wil gewoon staan. Ah, Jimi rolt om. Hey, hey, K. J. Arh, je weet waar ik het over heb. Huh, ja, brand. Ik wil, wil gewoon staan. In je vuur. Dus hoe baby. Ow, ow, ow, ow. Ow, ow, ow.