Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alice cooper Songtekst: i’ll bite your face off

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alice cooper - i’ll bite your face off ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’ll bite your face off? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alice cooper! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alice cooper en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’ll bite your face off .

Origineel

She was a dirty dream, cool and clean With seduction dancing in her eyes She turned around, looked me up and down She took me by surprise I tried to run, tried to hide But my feet were made of clay Looked in her eyes, I was paralyzed I just couldn't get away She licked her lips, they were bloody red She had the heart of the living dead She pushed me down on a burning bed Thought I was in heaven, but instead She turned her head and she softly said I'll bite your face off I'll bite your face off I'll bite your face off -- little man I'll bite your face off -- you know that I can She put the whip into cream She was a sinner's queen, oh a delicious angel face She'd invite you in, c'mon and lick my skin You'd sell your soul for another taste She took my heart, my resistance fled I loved each lie that I was fed She pushed me down on a burning bed Thought I was in heaven, but instead She turned her head and she softly said I'll bite your face off I'll bite your face off I'll bite your face off -- little man I'll bite your face off -- you know that I can She pushed me down on a burning bed Thought I was in heaven, but instead She turned her head and she softly said I'll bite your face off I'll bite your face off I'll bite your face off -- little man I'll bite your face off -- you know that I can I'll bite your face off I'll bite your face off I'll bite your face off I'll bite your face off

 

Vertaling

Ze was een vieze droom, koel en schoon Met verleiding dansend in haar ogen Ze draaide zich om, keek me op en neer Ze verraste me Ik probeerde te vluchten, probeerde me te verstoppen Maar mijn voeten waren van klei Keek in haar ogen, ik was verlamd Ik kon gewoon niet wegkomen. Ze likte haar lippen, ze waren bloedrood Ze had het hart van een levende dode. Ze duwde me neer op een brandend bed. Dacht dat ik in de hemel was, maar in plaats daarvan draaide ze haar hoofd en zei zachtjes Ik bijt je gezicht eraf Ik bijt je gezicht eraf Ik bijt je gezicht eraf, kleine man. Ik bijt je gezicht eraf, je weet dat ik dat kan. Ze deed de zweep in de room Ze was een koningin van zondaars, oh een heerlijk engelengezicht Ze zou je uitnodigen om binnen te komen, kom op en lik mijn huid Je zou je ziel verkopen voor nog een proefje Ze nam mijn hart, mijn weerstand vluchtte Ik hield van elke leugen die ik te horen kreeg Ze duwde me neer op een brandend bed Dacht dat ik in de hemel was, maar in plaats daarvan Ze draaide haar hoofd en zei zachtjes Ik bijt je gezicht eraf Ik bijt je gezicht eraf Ik bijt je gezicht eraf, kleine man. Ik bijt je gezicht eraf, je weet dat ik dat kan. Ze duwde me neer op een brandend bed. Dacht dat ik in de hemel was, maar in plaats daarvan draaide ze haar hoofd en zei zachtjes Ik bijt je gezicht eraf Ik bijt je gezicht eraf Ik bijt je gezicht eraf, kleine man. Ik bijt je gezicht eraf, je weet dat ik dat kan. Ik bijt je gezicht eraf I'll bite your face off I'll bite your face off I'll bite your face off