Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alice cooper Songtekst: it’s the little things

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alice cooper - it’s the little things ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it’s the little things? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alice cooper! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alice cooper en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it’s the little things .

Origineel

You can burn my house You can cut my hair You can make me wrestle naked With a grizzly bear You can poison my cat Baby I don't care But if you talk in the movies I'll kill you right there It's the little things It's just the little things Aw it's the little things It's just the little things Yeah it's the little things That drive me wild I'm like a mad dog I'm on a short leash I'm on a tight rope Hanging by a thread I'm on some thin ice You push me too far Welcome to my nightmare No more Mr. Nice Guy You can steal my car And drive it into the lake You can stick me in the oven And put it on bake You could throw a big brick Through my window pane But if I ever hear you ask me How I got my name It's the little things It's just the little things Aw it's the little things It's just the little things Yeah it's the little things That drive me wild I'm like a mad dog I'm on a short leash I'm on a tight rope Hanging by a thread I'm on some thin ice You push me too far Welcome to my nightmare No more Mr. Nice Guy I've done it all I mean I been everywhere I've been beaten I been stabbed I been hung I been burried alive And I can deal with that But its the little things I've done it all I mean I been everywhere I've been beaten I been stabbed I been hung I been burried alive And I can deal with that Cuz its the little things It's the little things It's just the little things Yeah it's the little things Just the little things Aw just the little things That drive me wild I'm like a mad dog I'm on a short leash I'm on a tight rope Hanging by a thread I'm on some thin ice You push me too far I'm just a psycho Pathic psycho Pathic I'm like a mad dog I'm on a short leash I'm on a tight rope Hanging by a thread I'm on some thin ice You push me too far Welcome to my nightmare No more Mr. Nice Guy It's just the little things Aw it's the little things It's just the little things

 

Vertaling

Je kunt mijn huis in brand steken Je kunt mijn haar knippen Je kunt me naakt laten worstelen met een grizzlybeer Je kan mijn kat vergiftigen Schatje, het kan me niet schelen Maar als je in de film praat vermoord ik je ter plekke Het zijn de kleine dingen Het zijn gewoon de kleine dingen Ach, het zijn de kleine dingen Het zijn gewoon de kleine dingen Ja, het zijn de kleine dingen That drive me wild Ik ben als een dolle hond Ik ben aan een korte leiband Ik zit op een strak koord Hangend aan een draadje I'm on some thin ice You push me too far Welkom in mijn nachtmerrie No more Mr. Nice Guy Je kunt mijn auto stelen en hem in het meer rijden Je kunt me in de oven stoppen En het op bakken zetten Je kan een grote baksteen gooien Door mijn ruit Maar als ik je ooit hoor vragen Hoe ik aan mijn naam kom Het zijn de kleine dingen Het zijn gewoon de kleine dingen Ach, het zijn de kleine dingen Het zijn gewoon de kleine dingen Yeah it's the little things That drive me wild Ik ben als een dolle hond I'm on a short leash I'm on a tight rope Hanging by a thread I'm on some thin ice You push me too far Welkom in mijn nachtmerrie No more Mr. Nice Guy I've done it all Ik bedoel, ik ben overal geweest Ik ben in elkaar geslagen Ik ben neergestoken Ik ben opgehangen ik ben levend begraven En daar kan ik mee omgaan Maar het zijn de kleine dingen I've done it all Ik bedoel, ik ben overal geweest Ik ben in elkaar geslagen Ik ben neergestoken Ik ben opgehangen ik ben levend begraven En daar kan ik mee omgaan Want het zijn de kleine dingen Het zijn de kleine dingen Het zijn gewoon de kleine dingen Yeah it's the little things Gewoon de kleine dingen Ach, gewoon de kleine dingen That drive me wild Ik ben net een dolle hond I'm on a short leash I'm on a tight rope Hanging by a thread I'm on some thin ice You push me too far Ik ben gewoon een psychopaat Pathische psychopaat Pathic Ik ben net een dolle hond I'm on a short leash I'm on a tight rope Hanging by a thread I'm on some thin ice You push me too far Welkom in mijn nachtmerrie No more Mr. Nice Guy It's just the little things Ach, het zijn de kleine dingen It's just the little things