Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alice cooper Songtekst: nobody likes me (demo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alice cooper - nobody likes me (demo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nobody likes me (demo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alice cooper! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alice cooper en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nobody likes me (demo) .

Origineel

Nobody likes me It's all my fault Nobody likes me Nobody likes me Oh, yes we all like you We like you a lot Yes we all like you Yes we all like you I never get a letter We have no time Never ever get a call from you We have no dime Oh, yes you do Oh, no we don't Oh, yes you do Oh, no we don't Yes you do No we don't Yes you do No we don't Yes, no Yes, no Yes, no Yes Yes, no Yes, no Yes, no Yes, no Never call, never write Yes we do always try Make me cry all the night Sorry we made you cry Make me mad, make me sad Tell me true, what can I do? Way too late can't make up All the hate has built up Alright we all hate you We hate you a lot We hate all your family We hate your dog Spot Even Spot? Yes

 

Vertaling

Niemand mag me Het is allemaal mijn schuld Niemand houdt van me Niemand vindt me aardig Oh, ja we vinden je allemaal leuk We vinden je heel leuk Ja, we vinden je allemaal aardig Ja, we vinden je allemaal aardig Ik krijg nooit een brief. We hebben geen tijd Ik krijg nooit een telefoontje van je We hebben geen dubbeltje Oh, ja dat heb je wel Oh, nee dat hebben we niet Oh, ja dat heb je wel Oh, nee dat hebben we niet Jawel. Nee, doen we niet Jawel. Nee, doen we niet Ja, nee. Ja, neen Ja, neen Ja Ja, neen Ja, neen Ja, neen Ja, neen Nooit bellen, nooit schrijven Ja we proberen het altijd Maak me de hele nacht aan het huilen Sorry dat we je aan het huilen hebben gemaakt Maak me gek, maak me verdrietig Zeg me de waarheid, wat kan ik doen? Veel te laat, kan het niet meer goedmaken. Al de haat heeft zich opgebouwd. Oké, we haten je allemaal. We haten je heel erg. We haten je hele familie. We haten je hond Spot. Zelfs Spot? Ja.