Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alice cooper Songtekst: sick things

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alice cooper - sick things ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sick things? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alice cooper! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alice cooper en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sick things .

Origineel

Sick things in cars rotate around my stars Sick things ,my things, my pets, my things I love you Things, I see as much as you love me, you things are heavenly when you come worship me You things are chilled with fright for I am out tonight You tell me where to bite, you whet my appetite I eat my things What love it brings Come here, my things Don't fear my little things Sick things in cartridge tapes my stars Sick things, play things, pretty things, pretty things, my things

 

Vertaling

Zieke dingen in auto's draaien rond mijn sterren Zieke dingen, mijn dingen, mijn huisdieren, mijn dingen ik hou van jullie Dingen, ik zie zoveel als jullie van mij houden, jullie dingen zijn hemels als jullie mij komen aanbidden Jullie dingen zijn verkleumd van angst want ik ben uit vanavond jij zegt me waar ik moet bijten, jij wekt mijn eetlust op Ik eet mijn dingen Wat een liefde brengt dat Kom hier, mijn dingen Wees niet bang voor mijn kleine dingen Zieke dingen in cassettebandjes mijn sterren Zieke dingen, speel dingen, mooie dingen, mooie dingen, mijn dingen