Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alice donut Songtekst: green pea soup 2 32

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alice donut - green pea soup 2 32 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van green pea soup 2 32? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alice donut! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alice donut en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals green pea soup 2 32 .

Origineel

If Linda Blair was my Lolita, her head would spin. She would levitate, vomit green, beat a priest - what a teen! Dick Clark would grin. And foul things'd spurt without discretion from her tiny mouth. She'd say: Spank me, spank me, spank me DADDY! Mommy's in bandages 'n' smoking too, she doesn't like it when I tell her to. I don't know what'se over me. I'm not myself today, Linda's all the rage - the Devil's underage. Get that cross right out of there girl, you don't know where it's been. You're 13, underage, into bondage. It's just a phase. You're too young to sin, speak in tongues backwards in Latin. Let me hear you say: Spank me, spank me, spank me DADDY! Comin' downstairs just to piss on the rug, she's gonna get all my gnarly love. I don't know what'se over me. I'm not myself today, Linda's all the rage - the Devil's underage. The power of Christpels you.

 

Vertaling

Als Linda Blair mijn Lolita was, zou haar hoofd draaien. Ze zweefde, braakte groen, versla een priester - wat een tiener! Dick Clark zou grijnzen. En vuile dingen zouden zonder discretie losbarsten uit haar kleine mond. Ze zou zeggen: sla me, sla me, sla me PAPA! Mama zit ook in verband en rookt ook, ze vindt het niet leuk als ik het zeg. Ik weet niet wat er met me is. Ik ben mezelf niet vandaag, Linda is woedend - de minderjarige van de duivel. Haal dat kruis daar weg meisje, je weet niet waar het is geweest. Je bent 13, minderjarig, in slavernij. Het is maar een fase. Je bent te jong om te zondigen, spreek achterwaarts in tongen in het Latijn. Laat me je horen zeggen: Sla me, sla me, sla me PAPA! Komt naar beneden om op het tapijt te pissen, ze krijgt al mijn knoestige liefde. Ik weet niet wat er met me is. Ik ben mezelf niet vandaag, Linda is woedend - de minderjarige van de duivel. De kracht van Christpels jou.