Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alice donut Songtekst: green pea soup

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alice donut - green pea soup ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van green pea soup? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alice donut! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alice donut en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals green pea soup .

Origineel

If Linda Blair was my Lolita Her head could spin. She would levitate, vomit green beat a priest what a teen. Dick Clark would grin. And foul things'd surt without discretion From her tiny mouth She'd say "spank me spank me spank me DADDY." Mommy's in bandages and smoking too She doesn't like it when I tell her too (chorus) I don't know what'se over me I'm not my self today. I don't know what'se over me Linda's all the rage The Devil's underage. Get that cross right out of their girl You don't know where it's been. You're 13, underage, into bondage, it's just a phase You're too young to sin. Speaking tounges backwards in Latin. Let me hear you say "Spank me spank me spank me DADDY." Comin' down stairs just to piss on the rug. She's gonna get all this gnarly love. (chorus) The Power of Christpels you (repeated 4X) ..Christpels you. [Squealin' like a pig!]

 

Vertaling

Als Linda Blair mijn Lolita was Haar hoofd kon draaien. Ze zweeg, braakte groen een priester verslaan wat een tiener. Dick Clark zou grijnzen. En vuile dingen zouden zonder discretie gebeuren Uit haar kleine mond Ze zou zeggen "sla me, sla me, sla me DAD". Mama zit in verband en rookt ook Ze vindt het niet leuk als ik het haar ook vertel (Refrein) Ik weet niet wat er met me is Ik ben mezelf niet vandaag. Ik weet niet wat er met me is Linda is woedend De duivel is minderjarig. Haal dat kruis recht uit hun meisje Je weet niet waar het is geweest. Je bent 13, minderjarig, in slavernij, het is maar een fase Je bent te jong om te zondigen. Achteruit spreken in het Latijn. Laat me je horen zeggen 'Geef me een pak slaag, sla me een DADDY.' Kom de trap af om op het kleed te pissen. Ze krijgt al deze knorrige liefde. (Refrein) De kracht van Christpels jou (herhaald 4x) ..Christpels je. [Squealin 'als een varken!]