Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alice in chains Songtekst: glamorous girls

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alice in chains - glamorous girls ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van glamorous girls? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alice in chains! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alice in chains en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals glamorous girls .

Origineel

[Chorus] Oh whoa na na na na na na na [Verse 1] I want bring these girls backstage And maybe to my house I want to wear their glamorous decor I've got to have that blouse [Pre-Chorus] Glamorous girls, bodies so tight I wanna take them home with me, but only for a night Glamorous girls, I love what you wear I just can't get enough of you Oh, I love your hair Oh hey! [Chorus] Oh whoa na na na na na na na [Verse 2] So let me see those earrings Twinkling on your arms I want to have these things of yours I want to put them on [Pre-Chorus] Glamorous girls, bodies so tight I wanna take them home with me, but only for a night Glamorous girls, I love what you wear I just can't get enough of you Ooo, baby [Chorus] Oh whoa na na na na na na na [Verse 3] So baby, if you're lucky Snap a shot of me I'll be posing in all your clothes For all your friends to see [Pre-Chorus x2] Glamorous girls, bodies so tight I wanna take them home with me, but only for a night Glamorous girls, I love what you wear I just can't get enough of you Oh, girls Ah! Ah! Ow!

 

Vertaling

[Chorus] Oh whoa na na na na na na [Verse 1] I want bring these girls backstage En misschien naar mijn huis Ik wil hun glamoureuze decor dragen I've got to have that blouse [Pre-Chorus] Glamoureuze meisjes, lichamen zo strak Ik wil ze mee naar huis nemen, maar alleen voor een nacht Glamoureuze meisjes, ik hou van wat jullie dragen Ik kan maar niet genoeg van jullie krijgen Oh, I love your hair Oh hey! [Chorus] Oh whoa na na na na na na [Verse 2] So let me see those earrings Twinkelend aan je armen Ik wil die dingen van jou hebben I want to put them on [Pre-Chorus] Glamoureuze meisjes, lichamen zo strak I wanna take them home with me, but only for a night Glamoureuze meisjes, ik hou van wat jullie dragen I just can't get enough of you Ooo, baby [Chorus] Oh whoa na na na na na na [Verse 3] So baby, if you're lucky Maak een foto van mij Ik zal poseren in al je kleren For all your friends to see [Pre-Chorus x2] Glamoureuze meisjes, lichamen zo strak I wanna take them home with me, but only for a night Glamoureuze meisjes, ik hou van wat jullie dragen I just can't get enough of you Oh, meisjes Ah! Ah! Ow!