Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alice in chains Songtekst: social parasite (demo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alice in chains - social parasite (demo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van social parasite (demo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alice in chains! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alice in chains en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals social parasite (demo) .

Origineel

You say you don't like the way we look Well fuck off I ain't some dying dog that you can kick So fuck off It's so easy to fall into that hole And you're the one who cast me in that role If you loved me would you call me a social parasite And who's the one to tell me whether it's wrong or right You say you don't like the place I live Well get out There ain't no vacancy in my bed So get out It's so easy to fall into that hole And you're the one who cast me in that role If you loved me would you call me a social parasite And who's the one to tell me whether it's wrong or right If you loved me would you call me a social parasite And who's the one to tell me whether it's wrong or right (1, 2, 3, Go...) You say you don't like the way we look Well fuck off I ain't some dying dog that you can kick So fuck off It's so easy to fall into that hole And you're the one who cast me in that role If you loved me would you call me a social parasite And who's the one to tell me whether it's wrong or right If you loved me would you call me a social parasite And who's the one to tell me whether it's wrong or right

 

Vertaling

Je zegt dat je het niet leuk vindt hoe we eruit zien. Nou rot op. Ik ben geen stervende hond die je kunt schoppen Dus rot op Het is zo makkelijk om in dat gat te vallen En jij bent degene die me in die rol heeft gecast Als je van me hield, zou je me dan een sociale parasiet noemen? En wie is degene die me vertelt of het verkeerd of goed is? Je zegt dat je niet van de plek houdt waar ik woon Nou, ga weg. Er is geen vacature in mijn bed Dus ga weg Het is zo makkelijk om in dat gat te vallen En jij bent degene die me in die rol heeft gecast Als je van me hield, zou je me dan een sociale parasiet noemen En wie is degene die me vertelt of het verkeerd of goed is? Als je van me hield, zou je me dan een sociale parasiet noemen En wie is degene die me vertelt of het verkeerd of goed is? (1, 2, 3, Ga...) Je zegt dat je het niet leuk vindt hoe we eruit zien Nou rot op Ik ben geen stervende hond die je kunt schoppen Dus rot op. Het is zo makkelijk om in dat gat te vallen En jij bent degene die me in die rol heeft gecast Als je van me hield, zou je me dan een sociale parasiet noemen? En wie is degene die me vertelt of het verkeerd of goed is? Als je van me hield, zou je me dan een sociale parasiet noemen En wie is degene die me kan vertellen of het verkeerd of juist is?