Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alice merton Songtekst: jealousy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alice merton - jealousy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jealousy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alice merton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alice merton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jealousy .

Origineel

A bright blue sky's what I used to see but My vision's been torn after all that's been And I know that's not right And I've crossed the line but These understand That there was a time where I let my heart go Just to watch it fail So I told myself it's a lesson love But did I really love Jealousy I guess you're finally taken over me Jealousy I'm suffering from your control And you're covering me like basking cold Getting harder to breath under your control Jealousy Oh can't you stay away from me The voices inside of my head Keeping wandering where we are Like a fire it starts to spread Covering all my skin and flashin' I keep fighting But the monster won't let me win I keep fighting But the monster won't let me win oh Jealousy I guess you're finally taken over me Jealousy I'm suffering from your control And you're covering me like basking cold Getting harder to breath under your control Jealousy Oh can't you stay away from me Uh uh I can't breath I've lost my soul Cause you've taken all I, God, I know Cover me like a basking cold Getting harder to breath under your control And you're covering me like basking cold Getting harder to breath under your control Jealousy I guess you're finally taken over me Jealousy I'm suffering from your control And you're covering me like basking cold Getting harder to breath under your control Jealousy Oh can't you stay away from me Uh uh

 

Vertaling

Een heldere blauwe hemel is wat ik altijd zag, maar Mijn visie is verscheurd na alles wat er is geweest En ik weet dat het niet goed is And I've crossed the line but Deze begrijpen Dat er een tijd was waar I let my heart go Enkel om het te zien falen Dus ik vertelde mezelf dat het een les liefde was Maar hield ik echt van Jaloezie Ik denk dat je eindelijk bezit van me hebt genomen Jaloezie Ik lijd onder jouw controle En je bedekt me als koele kou Het wordt moeilijker om onder jouw controle te ademen Jaloezie Oh kan je niet van me wegblijven De stemmen in mijn hoofd Blijven dwalen waar we zijn Als een vuur begint het zich te verspreiden Bedekt al mijn huid en flashin ' Ik blijf vechten. Maar het monster laat me niet winnen. I keep fighting Maar het monster laat me niet winnen oh Jaloezie Ik denk dat je me eindelijk overgenomen hebt Jaloezie Ik lijd onder jouw controle En je bedekt me als badende kou Het wordt moeilijker om onder jouw controle te ademen Jaloezie Oh kan je niet van me wegblijven Uh uh I can't breath I've lost my soul Cause you've took all I, God, I know Cover me like a basking cold Het wordt moeilijker om te ademen onder jouw controle En jij bedekt me als een koele kou Steeds moeilijker om onder jouw controle te ademen Jaloezie Ik denk dat je eindelijk bezit van me hebt genomen Jaloezie Ik lijd onder jouw controle En je bedekt me als een koele kikker Het wordt moeilijker om onder jouw controle te ademen Jaloezie Oh kan je niet van me wegblijven Uh uh