Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alice russell Songtekst: to know this

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alice russell - to know this ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van to know this? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alice russell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alice russell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals to know this .

Origineel

Ooh whoa Don't read me your prayers 'Cause I'm not that kind I'll talk of my own god You talk of yours That you fear, my fears untamed And when it comes, it won't fail, free Now I know this Now I know this Now I know this Now I know this Now I know this Now I know this I have learn't this I know this, I am free I am free I am free

 

Vertaling

Ooh whoa Lees me je gebeden niet voor Want zo ben ik niet Ik praat over mijn eigen god Jij praat over de jouwe Dat je vreest, mijn angsten ongetemd En als het komt, zal het niet falen, vrij Nu weet ik dit Nu weet ik dit Nu weet ik dit Nu weet ik dit Nu ken ik dit Nu weet ik dit Ik heb dit geleerd Ik weet dit, ik ben vrij Ik ben vrij. Ik ben vrij