Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alice smith Songtekst: love endeavor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alice smith - love endeavor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love endeavor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alice smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alice smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love endeavor .

Origineel

He's got the smile Swimming grace Across his face And it's been a while Since I saw him last He left so fast And I'd like to try To share a kiss Or two with you And I'd love to touch you So many things That we can do So if you do feel the way That I feel about you Come on And share this crush with me Oh, baby, this love endeavor Don't have to last forever Come on And share Whatever you want with me He came when I wanted one To call all mine And to my eye He's one of such A lovely kind I could spend my time Trying to sort Out your feelings But it's not my style anymore So tell me darling Do you feel the way That I feel about you Come on and share Tyhis crush with me Oh, baby, this love endeavor Don't have to last forever Come on and share Whatever you want with me Don't want to mislead you Let me tell you Don't wanna take you over Juste over Tell me or just show me That you want me Love me If it's only for a week There's no time To waste for you and I No time for fruitless lies The sun goes by So does the chance to try Say yes or say good-bye So if you do feel the way That I feel about you Come on and share This crush with me Oh, baby this love endeavor Don't have to last forever Come on and share Whatever you want with me Would love to touch you Kiss you, and caress you Come on and share This rush with me Oh, baby, this love endeavor Don't have to last forever Come on and share Whatever you want with me La, la, la

 

Vertaling

Hij heeft de glimlach Genade zwemmen Over zijn gezicht En het is een tijdje geleden Sinds ik hem voor het laatst zag Hij vertrok zo snel En ik wil het proberen Om een ??kus te delen Of twee met jou En ik zou je graag aanraken Zoveel dingen Dat kunnen we doen Dus als je de weg voelt Dat ik over je voel Kom op En deel deze verliefdheid met mij Oh, schat, deze liefdesinspanning Je hoeft niet voor altijd te blijven Kom op En delen Wat je maar wilt met mij Hij kwam wanneer ik er een wilde Om de mijne te bellen En voor mijn oog Hij is zo iemand Een heerlijk soort Ik zou mijn tijd kunnen besteden Probeert te sorteren Uit je gevoelens Maar het is niet meer mijn stijl Dus vertel me schat Voel je de weg Dat ik over je voel Kom op en deel Tyhis verliefd op mij Oh, schat, deze liefdesinspanning Je hoeft niet voor altijd te blijven Kom op en deel Wat je maar wilt met mij Ik wil je niet misleiden Laat me je vertellen Ik wil je niet overnemen Juste over Vertel het me of laat het me gewoon zien Dat je me wilt Hou van me Al is het maar voor een week Er is geen tijd Te verspillen voor jou en mij Geen tijd voor vruchteloze leugens De zon gaat voorbij Dat geldt ook voor de kans om het te proberen Zeg ja of neem afscheid Dus als je de weg voelt Dat ik over je voel Kom op en deel Deze verliefdheid met mij Oh, schat deze liefdesinspanning Je hoeft niet voor altijd te blijven Kom op en deel Wat je maar wilt met mij Ik zou je graag aanraken Kus je en streel je Kom op en deel Deze haast met mij Oh, schat, deze liefdesinspanning Je hoeft niet voor altijd te blijven Kom op en deel Wat je maar wilt met mij La, la, la