Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alice smith Songtekst: ocean

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alice smith - ocean ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ocean? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alice smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alice smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ocean .

Origineel

If you'll allow it, I'll just make it plain, There's something I've been dying to say. Just to tell you that I have no plans to go nowhere. What can I do to make you understand? You seem to me to be a hell of a man A pleasure and a joy, they are the things I'll ever need. [Chorus] My love, I had a dream you were the ocean. My love, and you bathe me in devotion. My love, you knew the answer to the question I had a dream you were the ocean. It's not umon when you walk in the room, Exhilaration sparks and thunder is torn. A song of paradise fills in my mind the shades of blue. You see, I've nevere this distance before I haven't found a love much more than a boy And now our romance is a victory in love, for sure. [Chorus] Lover, lover, You'll always be my lover, lover Can't go away, my lover, lover Give into me, my lover, lover. My love. [Chorus]

 

Vertaling

Als je het toestaat, zal ik het gewoon duidelijk maken, Ik wil iets zeggen. Gewoon om je te vertellen dat ik niet van plan ben om nergens heen te gaan. Wat kan ik doen om u het te laten begrijpen? Je lijkt me een geweldige man Een plezier en een vreugde, dat zijn de dingen die ik ooit nodig zal hebben. [Refrein] Mijn liefste, ik had een droom dat jij de oceaan was. Mijn liefste, en je baadt me in toewijding. Mijn lief, je wist het antwoord op de vraag Ik had een droom dat jij de oceaan was. Het is geen umon als je door de kamer loopt, Opwinding vonken en donder is gescheurd. Een paradijslied vervult in mijn gedachten de tinten blauw. Zie je, ik heb deze afstand nog nooit eerder gemaakt Ik heb niet veel meer liefde gevonden dan een jongen En nu is onze romance zeker een overwinning in liefde. [Refrein] Minnaar, minnaar, Je zult altijd mijn minnaar blijven, minnaar Ik kan niet weggaan, mijn geliefde, geliefde Geef aan mij, mijn minnaar, minnaar. Mijn liefste. [Refrein]