Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Alicia Keys Songtekst: Harlem's Nocturne

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Alicia Keys - Harlem's Nocturne ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Harlem's Nocturne? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Alicia Keys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Alicia Keys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Harlem's Nocturne .

Origineel

Drop it
Yeah, yeah
Come in for me
Huh
Welcome back

It's just me and you
In this room right now
There's so many things
That are on my mind
Uh, yeah, uh

Sometimes it's hard to say
So I take all I got
So I take all I have
And I put it into this
I put it right here in my diary

Can you feel it?
Uh, uh, uh
Take this journey with me

 

Vertaling

Begin maar
Yeah, yeah
Kom voor me binnen
Huh
Welkom terug

Alleen jij en ik
Zijn nu in deze kamer
Er is zoveel
Waar ik nu aan denk
Uh, ja, uh

Soms is het moeilijk te zeggen
Dus ik neem alles wat ik heb
Dus ik neem alles wat ik heb
En schrijf het hier in
Ik schrijf het in mijn dagboek

Voel je het?
Uh, uh, uh
Ga op deze reis met mij