Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alicia keys Songtekst: hurt so bad

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alicia keys - hurt so bad ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hurt so bad? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alicia keys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alicia keys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hurt so bad .

Origineel

[Verse 1] I know you Don't know what I'm going through Standing here lookin' at you [Chorus] Let me tell ya that it Hurts so bad (Hurts so bad) It makes me feel so sad (Feel so sad) Oh, it hurts so bad to see you again [Verse 2] Like needles and pins People say You're makin' out okay He's in love Don't get in their way [Chorus] Well, let me tell ya that it Hurts so bad (Hurts so bad) It makes me feel so sad (Feel so sad) You're gonna hurt so bad If you walk away [Bridge] Why can't you stay And let me make it up to you? I'll do anything you want me to You loved me before, come love me again I can't let you go back to her Please don't go, please don't go [Chorus] (Hurt, hurts so bad) It makes me feel so sad It's gonna hurt so bad (Hurts so bad) If you walk away Please don't go, please don't go, oh oh Don't make it hurt so bad It's gonna hurt so bad to see you again [Harmonizing]

 

Vertaling

[Verse 1] I know you Don't know what I'm going through Standing here lookin' at you [refrein] Let me tell ya that it Hurts so bad (Doet zo'n pijn) It makes me feel so sad (Voel me zo verdrietig) Oh, it hurts so bad to see you again [Verse 2] Like needles and pins People say You're makin' out okay He's in love Don't get in their way [Chorus] Well, let me tell ya that it Hurts so bad (Doet zo'n pijn) It makes me feel so sad (Voel me zo verdrietig) You're gonna hurt so bad If you walk away [Bridge] Why can't you stay En laat me het goed maken met je? Ik zal alles doen wat je wilt Je hebt eerder van me gehouden, hou nu weer van me Ik kan je niet terug laten gaan naar haar Alsjeblieft ga niet, alsjeblieft ga niet [Chorus] (Hurt, hurts so bad) It makes me feel so sad It's gonna hurt so bad (Doet zo'n pijn) If you walk away Please don't go, please don't go, oh oh Don't make it hurt so bad Het gaat zo'n pijn doen om je weer te zien [Harmonizing]