Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alicia keys Songtekst: i don't care (juiciest)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alicia keys - i don't care (juiciest) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don't care (juiciest)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alicia keys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alicia keys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don't care (juiciest) .

Origineel

Ooh, yeah. Uh, you know, hey. You know you may think. That you know you got me under wraps, locks and keys and. And that without you I just, I'm gonna be lost. But I got somethin else for you. Baby, I used to sit home waitin for your call. I used to have your picture hangin on my wall. Used to think you were right, but you were wrong. I used to miss you, now I'm glad that you're gone, I,uh. Baby, I don't care if you don't wanna call me no more. (Yeah... yeah...). Baby, I don't care if you don't wanna call me no more. Cause I'm the juiciest, baby, girl around. (Girl around). And I got 999 men knockin on my door. Cause I'm the juiciest, baby, girl around. (Baby girl, baby girl). And I don't care if you don't call no more. We used to light a fire on a rainy night. I used to like when you'd come and hold me tight. I used believe we would never part, no. But now I've had a change of heart, whoa.... Baby, I don't care if you don't wanna call me no more. (La-la-la-la-la-la-la-la-la, I don't care). Baby, I don't care if you don't wanna call me no more. (Yeah... yeah... I'm the juiciest, baby). Cause I'm the juiciest, baby (Yeah), girl around. (Baby girl, baby girl). And I got 999 men knockin on my door. (Cause they gotta have sweet now). Cause I'm the juiciest, baby, girl around (Baby). And I don't care if you don't call no more. (Said I don't care if you don't call me no more). Cause I'm the juiciest, baby (Juicy), girl around. (Ho...). And I got 999 men knockin on my door. (And all my peoples who is juicy I want you to say, Yeah). Cause I'm the juiciest, baby (Uh-huh), girl around. (He's juicy). And I don't care if you don't call no more. (Biggie Smalls is juicy). Cause I'm the juiciest, baby (Mmm), girl around. (He's Kool-Aid). And I got 999 men knockin on my door. (La-la-la-la-la-la-la-la-la). Cause I'm the juiciest, baby. (Juiciest, baby), girl around. (And you know that's right). And I don't care if you don't call no more. (Now I'm glad that you're gone). Baby, I don't care if you don't wanna call me no more. Baby, I don't care if you don't wanna call me no more

 

Vertaling

Ooh, ja. Uh, weet je, hey. Je weet dat je misschien denkt. Dat je weet dat je me onder controle hebt, sloten en sleutels en. En dat zonder jou ik gewoon, ik ga verloren zijn. Maar ik heb iets anders voor je. Schatje, ik zat thuis te wachten op je telefoontje. Ik had je foto aan de muur hangen. Ik dacht dat je gelijk had, maar je had het mis. Vroeger miste ik je, nu ben ik blij dat je weg bent, ik... Schatje, het kan me niet schelen als je me niet meer wilt bellen. (Yeah... yeah...). Schatje, het kan me niet schelen dat je me niet meer wil bellen. Want ik ben de sappigste, baby, meisje in de buurt. (Girl around). En ik heb 999 mannen die op mijn deur kloppen. Want ik ben de sappigste, baby, meisje in de buurt. (Baby girl, baby girl). En het kan me niet schelen als je niet meer belt. We staken altijd een vuurtje aan op een regenachtige nacht. Ik vond het fijn als je kwam en me stevig vasthield. Ik geloofde dat we nooit uit elkaar zouden gaan, nee. Maar nu ben ik van gedachten veranderd, whoa.... Schatje, het kan me niet schelen als je me niet meer wilt bellen. (La-la-la-la-la-la-la-la-la, het kan me niet schelen). Schatje, het kan me niet schelen als je me niet meer wil bellen. (Yeah... yeah... I'm the juiciest, baby). Want ik ben de sappigste, baby. (Yeah), meisje rond. (Baby girl, baby girl). En ik heb 999 mannen die op mijn deur kloppen. Omdat ze nu een snoepje moeten hebben. Want ik ben de sappigste, baby, meisje in de buurt. (Baby). En het kan me niet schelen als je niet meer belt. (Said I don't care if you don't call me no more). Cause I'm the juiciest, baby (Sappig), girl around. (Ho...). En ik heb 999 mannen die op mijn deur kloppen. (And all my peoples who is juicy I want you to say, Yeah). Want ik ben de sappigste, baby, meisje in de buurt. (Hij is sappig). En het kan me niet schelen als je niet meer belt. (Biggie Smalls is sappig). Want ik ben de sappigste, baby (Mmm), meid die er is. (Hij is Kool-Aid). En ik heb 999 mannen die op mijn deur kloppen. (La-la-la-la-la-la-la-la-la-la). Omdat ik de sappigste ben, baby. (Sappigste, baby), meisje in de buurt. (En je weet dat dat klopt). En het kan me niet schelen als je niet meer belt. (Nu ben ik blij dat je weg bent). Schatje, het kan me niet schelen dat je me niet meer wilt bellen. Schatje, het kan me niet schelen dat je me niet meer wil bellen