Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alicia keys Songtekst: juiciest (mixtape version)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alicia keys - juiciest (mixtape version) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van juiciest (mixtape version)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alicia keys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alicia keys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals juiciest (mixtape version) .

Origineel

[Intro] Ooh, yeah Uh, you know, hey You know you may think That you know you got me under wraps, lock and keys And that without you, I just, I'm gonna be lost But I got somethin' else for you [Verse 1] Baby, I used to sit home, waitin' for your call I used to have your picture hangin' on my wall Used to think you were right, but you was wrong I used to miss you, now I'm glad that you're gone I, uh [Pre-Chorus] Baby, I don't care if you don't wanna call me no more (Yeah, yeah, yeah) Baby, I don't care if you don't wanna call me no more [Chorus] 'Cause I'm the juiciest, baby, girl around (Girl around) And I got 999 men knockin' on my door 'Cause I'm the juiciest, baby, girl around (Baby girl, baby girl) And I don't care if you don't call no more [Verse 2] We used to light a fire on a rainy night I used to like it when you'd come and hold me tight I used believe we would never part, no But now I've had a change of heart, whoa Baby, I don't care if you don't wanna call me no more (La-la-la-la-la-la-la-la-la, I don't care) Baby, I don't care if you don't wanna call me no more (Yeah, yeah, yeah, I'm the juiciest, baby) 'Cause I'm the juiciest, baby (Yeah), girl around (Baby girl, baby girl) And I got 999 men knockin; on my door ('Cause they gotta have sweet now) 'Cause I'm the juiciest, baby, girl around (Baby) And I don't care if you don't call no more (Said I don't care if you don't call me no more) Cause I'm the juiciest, baby (Juicy), girl around And I got 999 men knockin' on my door (And all my peoples who is juicy I want you to say, "Yeah") 'Cause I'm the juiciest, baby (Uh-huh), girl around (He's juicy) And I don't care if you don't call no more [Outro] Baby, I don't care if you don't wanna call me no more Baby, I don't care if you don't wanna call me no more

 

Vertaling

[Intro] Ooh, yeah Uh, weet je, hey You know you may think Dat je weet dat je me achter slot en grendel hebt En dat zonder jou, ik gewoon, ik ga verloren zijn But I got somethingin' else for you [Verse 1] Baby, I used to sit home, waitin' for your call Ik had je foto aan de muur hangen Ik dacht dat je gelijk had, maar je had het mis I used to miss you, now I'm glad that you're gone Ik... [Pre-Chorus] Baby, I don't care if you don't wanna call me no more (Yeah, yeah, yeah) Baby, I don't care if you don't wanna call me no more [Chorus] 'Cause I'm the juiciest, baby, girl around (Meisje in de buurt) And I got 999 men knockin' on my door 'Cause I'm the juiciest, baby, girl around (Baby girl, baby girl) And I don't care if you don't call no more [Verse 2] We staken altijd een vuurtje aan op een regenachtige nacht Ik vond het fijn als je kwam en me stevig vasthield Ik geloofde dat we nooit uit elkaar zouden gaan, nee But now I've had a change of heart, whoa Baby, I don't care if you don't wanna call me no more (La-la-la-la-la-la-la-la-la, I don't care) Baby, I don't care if you don't wanna call me no more (Yeah, yeah, yeah, Ik ben de sappigste, baby) 'Cause I'm the juiciest, baby (Yeah), girl around (Baby girl, baby girl) And I got 999 men knockin; on my door ('Cause they gotta have sweet now) Cause I'm the juiciest, baby, girl around. (Baby) And I don't care if you don't call no more (Said I don't care if you don't call me no more) Cause I'm the juiciest, baby (Sappig), girl around And I got 999 men knockin' on my door (And all my peoples who is juicy I want you to say, "Yeah") 'Cause I'm the juiciest, baby (Uh-huh), girl around (He's juicy) And I don't care if you don't call no more [Outro] Baby, I don't care if you don't wanna call me no more Baby, I don't care if you don't wanna call me no more