Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alicia keys Songtekst: karma

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alicia keys - karma ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van karma? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alicia keys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alicia keys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals karma .

Origineel

Weren't you the one that said That you don't want me anymore And how you need your space And give the keys back to your door And how I cried and tried And tried to make you stay with me But still you said the love was gone And that I had to leave (Now you) talkin' bout a family (Now you) sayin' I complete your dream (Now you) sayin' I'm your everything You're confusing me, what you say to me Don't play with me, don't play with me, 'cause (What goes around, comes around What goes up, must come down) Now who's cryin', desirin' to come back to me (What goes around, comes around What goes up, must come down) Now who's cryin', desirin' to come back I remember when I was sittin' home alone Waiting for you 'til three o'clock in the morn' And when you came home You'd always have some sorry excuse Half explaining to me Like I'm just some kind of a fool I sacrificed the things I want Just to do things for you But when it's time to do for me You never come through (Now you) wanna be up under me (Now you) have so much to say to me, hey (Now you) want to make time for me What you do to me, your confusing me Don't play with me, don't play with me, 'cause (What goes around, comes around What goes up, must come down) Now who's cryin, desirin' to come back to me (What goes around, comes around What goes up, must come down) Now who's cryin, desirin' to come back I remember when I was sittin' home alone Waiting for you 'til three o'clock in the morn' Night after night, knowing somethin' goin' on Wasn't long before I be g-g-gone Lord knows it wasn't easy, believe me Never thought you'd be the one that would deceive me And never do what you supposed to do No need to approach me boo, 'cause I'm over you (What goes around, comes around What goes up, must come down) Now who's cryin', desirin' to come back to me (What goes around, comes around What goes up, must come down) Gotta stop cryin', to come back to me (Goes around, comes around What goes up, must come down) He's cryin', cryin, my baby And it goes around (What goes around, comes around What goes up, must come down) Now who's cryin', desirin' to come back to me

 

Vertaling

Was jij niet degene die zei Dat je me niet meer wilt En hoe je je ruimte nodig hebt En de sleutels van je deur teruggeeft En hoe ik huilde en probeerde En probeerde om je bij me te laten blijven Maar nog steeds zei je dat de liefde weg was En dat ik moest vertrekken (Nu praat je) over een familie (Nu zeg je) dat ik je droom compleet maak (Nu zeg je) dat ik je alles ben Je verwart me, wat je tegen me zegt Speel niet met me, speel niet met me, want (What goes around, comes around What goes up, must come down) Wie huilt er nu, verlangt naar me terug te komen (What goes around, comes around What goes up, must come down) Now who's cryin', desirin' to come back I remember when I was sittin' home alone Wachtend op jou tot drie uur 's morgens And when you came home Had je altijd wel een excuus Half uit te leggen aan mij Like I'm just some kind of a fool Ik offerde de dingen op die ik wilde Alleen om dingen voor jou te doen Maar als het tijd is om voor mij te doen kom je nooit opdagen (Nu wil je) onder mij zijn (Nu heb je) me zoveel te zeggen, hé (Nu wil je) tijd voor me maken Wat je met me doet, je brengt me in de war Speel niet met me, speel niet met me, want (What goes around, comes around What goes up, must come down) Now who's cryin, desirin' to come back to me (What goes around, comes around What goes up, must come down) Now who's cryin, desirin' to come back I remember when I was sittin' home alone Waiting for you 'till three o'clock in the morn'. Nacht na nacht, wetende dat er iets aan de hand was Het duurde niet lang of ik was g-g-weg God weet dat het niet makkelijk was, geloof me Nooit gedacht dat jij degene zou zijn die me zou bedriegen En nooit zou doen wat je verondersteld werd te doen No need to approach me boo, 'cause I'm over you (What goes around, comes around What goes up, must come down) Now who's cryin', desirin' to come back to me (What goes around, comes around What goes up, must come down) Gotta stop cryin', to come back to me (Goes around, comes around What goes up, must come down) He's cryin', cryin, my baby And it goes around (What goes around, comes around What goes up, must come down) Now who's cryin', desirin' to come back to me