Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alicia keys Songtekst: little drummer girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alicia keys - little drummer girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van little drummer girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alicia keys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alicia keys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals little drummer girl .

Origineel

To me, it seems like Christmas is lost 'Cause it's not about celebrating anymore It's just about giving to receive And the illest thing to me about the little drummer boy Or the little drummer girl, in my case, I mean Is that all that shorty had was her drum, that's it And through her drum, she gave Jesus her soul There ain't no amount of riches that could ever amount to that Y'know what I'm sayin'? Ba dee ah, ba dee ah Come on, they told me A newborn king to see Our finest gifts we bring to lay before the king So here we come Oh, rum pum pum pum Baby Jesus, I am a poor girl, too I have no gift to bring That's fit to give a king Shall I play for you on my drum? Mary nodded The ox and lamb kept time I played my drum for him I played my best for him Then he smiled at me, me and my drum Me and my drum Rum pum pum pum Pa rum pum pum pum Pa rum pum pum pum (oh yeah) Pa rum pum pum pum (oh) Pa rum pum pum pum Pa rum pum pum pum (come on, they told me) Pa rum pum pum pum (a newborn king to see) Pa rum pum pum pum (can I play my drum for him?) Pa rum pum pum pum

 

Vertaling

Voor mij lijkt het alsof Kerstmis verloren is Want het gaat niet meer om het vieren Het gaat alleen om geven om te ontvangen En het ergste aan de kleine drummerjongen vind ik Of het kleine drummende meisje, in mijn geval, bedoel ik is dat alles wat dat kleintje had haar trommel was, dat is alles En door haar trommel, gaf ze Jezus haar ziel Er is geen hoeveelheid rijkdom die daar ooit aan kan tippen. Begrijp je wat ik bedoel? Ba dee ah, ba dee ah Kom op, ze vertelden me Een pasgeboren koning om te zien Onze mooiste geschenken brengen we om voor de koning te leggen Dus hier komen we Oh, rum pum pum pum Baby Jesus, ik ben ook een arm meisje Ik heb geen geschenk om te brengen Dat geschikt is om aan een koning te geven Zal ik voor U spelen op mijn trommel? Maria knikte De os en het lam hielden de maat Ik speelde op mijn trommel voor hem Ik speelde op m'n best voor hem Toen lachte hij naar mij, mij en mijn trommel Ik en mijn trommel Rum pum pum pum Pa rum pum pum pum Pa rum pum pum pum (oh yeah) Pa rum pum pum pum (oh) Pa rum pum pum pum Pa rum pum pum pum (kom op, ze hebben het me verteld) Pa rum pum pum pum (een pasgeboren koning om te zien) Pa rum pum pum pum (mag ik op mijn trommel spelen voor hem?) Pa rum pum pum pum