Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alicia keys Songtekst: put it in a love song (feat. beyoncé)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alicia keys - put it in a love song (feat. beyoncé) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van put it in a love song (feat. beyoncé)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alicia keys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alicia keys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals put it in a love song (feat. beyoncé) .

Origineel

[Alicia]. Hey yo B. [Beyonce]. What up A. [Alicia]. What we want?. [Beyonce]. Want them to say. [Chorus]. Say you love me, say you love me. Then put it in a love song. (Put it in a love song). Say you need me, say you need me. Then write it in a letter for me (Oh oh oh). Say you want me, say you want me. Then text me on the cell phone. (Text me on my cell phone). Say you love me, say you love me. Then put me in a love song (Oh). [Alicia]. If you say you want me, yeah,. You say you want me. If you do the right thing, we can be together. I'm not easy, yeah, you gotta work for it. I'm the real thing, yeah, you gotta please me. All that talk, and boy you better walk it. All that front and that's not how you do it. If you really need me like you say you need me. Baby better show me, baby better come and say. [Chorus]. Say you love me, say you love me. Then put it in a love song. (Put it in a love song). Say you need me, say you need me. Then write it in a letter for me (Oh oh oh). Say you want me, say you want me. Then text me on the cell phone. (Text me on my cell phone). Say you love me, say you love me. Then put me in a love song (Oh). [Beyonce]. What you gonna do when somebody commences. Believe that he can do it better. Send me gifts and show me the romance. All this this and that, can you do better?. All I'm saying is love is what I'm looking for. If you wanna keep me, baby gotta love me more. If you really want me, like you say you want me. If you really need me, baby better come and say. [Chorus]. Say you love me, say you love me. Then put it in a love song. (Put it in a love song). Say you need me, say you need me. Then write it in a letter for me (Oh oh oh). Say you want me, say you want me. Then text me on the cell phone. (Text me on my cell phone). Say you love me, say you love me. Then put me in a love song (Oh). [Alicia]. Gotta work it baby, work it out. If you want me baby, work it out. If you need me baby, work it out. Gotta work it out, gotta work it out. [Beyonce]. If you love me baby, work it out. Gotta work it baby, work it out. If you want me baby, work it out. Gotta work it out, gotta work it out. [Alicia]. If you want my love and all my time. Part of my plans and part of my mind. [Beyonce]. All of the things that you wanna do. But make sure your love for me's true to you. [Alicia]. If you show me baby believe. [Beyonce]. So many possibilities. [Alicia]. We can look to infinity. [Alicia]. If you wanna be with me. [Chorus]. Say you love me, say you love me. Then put it in a love song. (Put it in a love song). Say you need me, say you need me. Then write it in a letter for me (Oh oh oh). Say you want me, say you want me. Then text me on the cell phone. (Text me on my cell phone). Say you love me, say you love me. Then put me in a love song (Oh). [Alicia]. Gotta work it baby, work it out. If you want me baby, work it out. If you need me baby, work it out. Gotta work it out, gotta work it out. [Beyonce]. If you love me baby, work it out. Gotta work it baby, work it out. If you want me baby, work it out. Gotta work it out, gotta work it out. Say!

 

Vertaling

Als je me laat zien Hey yo B. Wat is er A. We kunnen naar de oneindigheid kijken. Wat willen we? . Wil je dat ze zeggen. Zeg dat je van me houdt. Zeg dat je van me houdt, zeg dat je van me houdt. Zet het dan in een liefdesliedje. (Zet het in een liefdesliedje). Zeg dat je me nodig hebt, zeg dat je me nodig hebt. Schrijf het dan in een brief voor mij (Oh oh oh). Zeg dat je me wilt, zeg dat je me wilt. Dan sms me op de mobiele telefoon. (Sms me op mijn mobiel). Zeg dat je van me houdt, zeg dat je van me houdt. Zet me dan in een liefdesliedje. (Oh). Als je bij me wilt zijn. Als je zegt dat je me wilt, ja. Je zegt dat je me wilt. Als je het juiste doet, kunnen we samen zijn. Ik ben niet makkelijk, ja, je moet er voor werken. Ik ben het echte ding, ja, je moet me behagen. Al dat gepraat, en jongen je kunt het maar beter waarmaken. Al dat front en dat is niet hoe je het doet. Als je me echt nodig hebt zoals je zegt dat je me nodig hebt. Baby better show me, baby better come and say. [Chorus]. Zeg dat je van me houdt, zeg dat je van me houdt. Zet het dan in een liefdesliedje. (Zet het in een liefdesliedje). Zeg dat je me nodig hebt, zeg dat je me nodig hebt. Schrijf het dan in een brief voor mij (Oh oh oh). Zeg dat je me wilt, zeg dat je me wilt. Dan sms me op de mobiele telefoon. (Sms me op mijn mobiel). Zeg dat je van me houdt, zeg dat je van me houdt. Dan zet me in een liefdesliedje. (Oh). Beyonce. Wat ga je doen als iemand begint. Geloof dat hij het beter kan. Stuur me cadeaus en laat me de romantiek zien. Al dit dit en dat, kan je het beter doen? Alles wat ik zeg is liefde, dat is waar ik naar op zoek ben. Als je me wilt houden, moet je meer van me houden. Als je me echt wilt, zoals je zegt dat je me wilt. Als je me echt nodig hebt, schatje kom dan en zeg. [Chorus]. Zeg dat je van me houdt, zeg dat je van me houdt. Zet het dan in een liefdesliedje. (Zet het in een liefdesliedje). Zeg dat je me nodig hebt, zeg dat je me nodig hebt. Schrijf het dan in een brief voor mij (Oh oh oh). Zeg dat je me wilt, zeg dat je me wilt. Dan sms me op de mobiele telefoon. (Sms me op mijn mobiel). Zeg dat je van me houdt, zeg dat je van me houdt. Zet me dan in een liefdesliedje. (Oh). [Alicia]. Je moet er aan werken baby, werk er aan. Als je me wilt schatje, werk eraan. Als je me nodig hebt, werk eraan. Gotta work it out, gotta work it out. Zo veel mogelijkheden. Als je van me houdt baby, werk het uit. Je moet er aan werken baby, werk er aan. Als je me wilt baby, werk het uit. Gotta work it out, gotta work it out. [Alicia]. Als je mijn liefde wilt en al mijn tijd. Een deel van mijn plannen en een deel van mijn gedachten. [Beyonce]. Al de dingen die je wilt doen. Maar zorg ervoor dat je liefde voor mij trouw is aan jou. [Alicia]. Als je me laat zien baby geloof. [Beyonce]. Zoveel mogelijkheden. [Alicia]. We kunnen naar oneindigheid kijken. [Alicia]. Als je bij mij wilt zijn. [Chorus]. Zeg dat je van me houdt, zeg dat je van me houdt. Zet het dan in een liefdesliedje. (Zet het in een liefdesliedje). Zeg dat je me nodig hebt, zeg dat je me nodig hebt. Schrijf het dan in een brief voor mij (Oh oh oh). Zeg dat je me wilt, zeg dat je me wilt. Dan sms me op de mobiele telefoon. (Sms me op mijn mobiel). Zeg dat je van me houdt, zeg dat je van me houdt. Zet me dan in een liefdesliedje. (Oh). [Alicia]. Gotta work it baby, work it out. Als je me wilt schatje, werk eraan. Als je me nodig hebt, werk eraan. Gotta work it out, gotta work it out. [Beyonce]. Als je van me houdt baby, werk het uit. Gotta work it baby, work it out. Als je me wilt baby, werk het uit. Gotta work it out, gotta work it out. Zeg het!