Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alicia keys Songtekst: warrior song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alicia keys - warrior song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van warrior song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alicia keys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alicia keys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals warrior song .

Origineel

[Nas]. Uh, If I can teach somethin' so dear. And hope somebody learn somethin' from it. And give it back. They can't break me or shake me. They too fake to come kill me. Think they faith this was satan. They mistake me I'm filthy. Rich off the ghetto madness, so now they wanna dare me. It's gonna be a murder confront me, the burners are empty. Middle Passage I made it. I'm from the land of David. The Nazarene of Bethlehem they had me wrapped in blankets. That bunch of backward gangsters. That sign of Alpha Davis. Snitches with smile-like faces got you blowin' trial I hear this. Hopin' my child can see through this tryna be a good daddy. I was there when she was born and she'll be there when I'm buried. Kind o' waitin' is scary. All my years have prepared me. What I fear is my temper, I subject to the center. Right through a man's soul. Straight through his eyes, straight through his heart. I'm still alive how did I make it this far. 'Cause I been high I been low, searchin' for a way to go. Every single night I pray. And Lord I'm on this battleground, lost just waitin' to be found. I guess it's just a warrior's way. [Chorus: Alicia Keys]. This is the song, of my warriors (A warrior song). Bravehearted and strong, definition of a warrior (Definition of a warrior). Gonna keep punchin' on, to the sound of her own beatin' drum. [Nas]. Like King Nasir fightin' the British regime. I can't cope my existence is hope for younger teens who lost in their world. Earlier this year I buried my queen in a gold casket. Your mother's the closest thing to God that you ever have kid. I'm askin, what would you do at your own mom's funeral. Wanna pick her up out of it, this can't be real. Tellin' my daughter grandma's gone, but I can't keep still. I can't go on, responsible for so many. Her last days at the hospital. Visits from family I'm tryin' not to bust shots at niggas. Wishin' death on other nigga's mothers ain't right but why mommy. She raised me in the projects alone. Her untimely exit from her, heavenly body. Got me ready to embody somethin' quickly. Can't be happy, fuck a party she can't party with me. So your apologies are burnin' ya own souls. To the kids with no parents at home, grab a whole. [Chorus: Alicia Keys]. This is the song, of my warriors (A warrior song). Bravehearted and strong, definition of a warrior (Uh, warriors). Gonna keep punchin' on, to the sound of her own beatin' drum. [Nas]. Fight 'til the fight is over, for my peoples I die see. When you thought they were soldiers they turned out to be nobodies. I think they out to get me, helpless was livin' sinful. If you was me all this pain I'm feelin would bend and killed you (I'm a. Warrior). It only made me stronger. But in my head it gets darker who wishin' evil on ya. Sometimes I wish I was dead. But I took heed to the cause (I'm a Warrior, yeah). 'Cause I been high I been low, searchin' for a way to go. Every single night I pray. And Lord I'm on this battleground, lost just waitin' to be found. I guess it's just a warrior's way. [Chorus Until End: Alicia Keys]. This is the song, of my warriors (A warrior song). Bravehearted and strong, definition of a warrior (Definition of a warrior). Gonna keep punchin' on, to the sound of her own beatin' drum. [Nas]. To my warriors. To all these, baby. Krucialkeys! Braveheart y'all. This to all my warriors, who breathe with the heart of a lion. To everybody that lost their mother, their father. Rest in peace moms!. My mother's last words: Never give up. A true warrior, who raised me in the hood, in a war. Love ya girl, y'kno keep marchin'. Yea yea yea, you never give up. To all my warriors, haha. Braveheart, Braveheart. Definition of a warrior

 

Vertaling

[Nas]. Uh, Als ik iets kan leren zo lief. En hoop dat iemand er iets van leert. En het terug kan geven. Ze kunnen me niet breken of door elkaar schudden. Ze zijn te nep om mij te komen vermoorden. Ze denken dat dit Satan was. Ze denken dat ik smerig ben. Rijk van de ghetto waanzin, dus nu willen ze me uitdagen. Het wordt een moord confrontatie met mij, de branders zijn leeg. Middle Passage Ik heb het gehaald. Ik kom uit het land van David. De Nazarener van Bethlehem, ze hadden me in dekens gewikkeld. Dat stelletje achterlijke gangsters. Dat teken van Alpha Davis. Verklikkers met lachende gezichten hebben je opgeblazen rechtszaak hoor ik dit. Ik hoop dat mijn kind dit doorziet en een goede vader probeert te zijn. Ik was erbij toen ze geboren werd en ze zal er zijn als ik begraven word. Wachten is eng. Al mijn jaren hebben me voorbereid. Waar ik bang voor ben is mijn temperament, ik onderwerp het aan het centrum. Recht door de ziel van een man. Recht door zijn ogen, recht door zijn hart. Ik leef nog, hoe heb ik het zo ver laten komen. 'Cause I been high I been low, searchin' for a way to go. Elke nacht bid ik. En Heer ik ben op dit slagveld, verloren, wachtend om gevonden te worden. I guess it's just a warrior's way. [Refrein: Alicia Keys]. Dit is het lied, van mijn krijgers (A warrior song). Moedig en sterk, definitie van een krijger (Definitie van een krijger). Gonna keep punchin' on, to the sound of her own beatin' drum. [Nas]. Zoals Koning Nasir vechtend tegen het Britse regime. Ik kan er niet mee omgaan mijn bestaan is hoop voor jongere tieners die verloren in hun wereld. Eerder dit jaar heb ik mijn koningin begraven in een gouden kist. Je moeder is het dichtste bij God dat je ooit zult hebben, kind. Ik vraag je, wat zou je doen op je eigen moeders begrafenis. Haar er uit willen halen, dit kan niet echt zijn. Ik vertel mijn dochter dat oma er niet meer is, maar ik kan niet stil blijven zitten. Ik kan niet doorgaan, verantwoordelijk voor zovelen. Haar laatste dagen in het ziekenhuis. Bezoek van familie, ik probeer geen klappen uit te delen aan nikkers. Andere moeders de dood toewensen is niet goed, maar waarom mama? Ze heeft me alleen opgevoed in de projecten. Haar vroegtijdige vertrek uit haar hemelse lichaam. Maakte me klaar om snel iets te belichamen. Kan niet gelukkig zijn, fuck een feest ze kan niet feesten met mij. Dus jullie verontschuldigingen verbranden jullie eigen zielen. Aan de kinderen zonder ouders thuis, pak een heel. [Refrein: Alicia Keys]. Dit is het lied, van mijn krijgers (A warrior song). Moedig en sterk, definitie van een krijger (Uh, warriors). Gonna keep punchin' on, to the sound of her own beatin' drum. [Nas]. Fight 'till the fight is over, for my peoples I die see. Toen je dacht dat ze soldaten waren, bleken ze nietsnutten te zijn. Ik denk dat ze er op uit zijn om mij te pakken, hulpeloos was het leven zondig. Als jij mij was, zou al deze pijn die ik voel, je doden. Het heeft me alleen maar sterker gemaakt. Maar in mijn hoofd wordt het donkerder die wensen kwaad op ya. Soms wou ik dat ik dood was. Maar ik heb acht geslagen op de zaak (ik ben een krijger, ja). 'Cause I been high I been low, searchin' for a way to go. Elke nacht bid ik. En Heer, ik ben op dit slagveld, verloren, wachtend om gevonden te worden. I guess it's just a warrior's way. [Refrein tot het einde: Alicia Keys]. Dit is het lied, van mijn krijgers (A warrior song). Bravehearted and strong, definition of a warrior (Definitie van een krijger). Gonna keep punchin' on, to the sound of her own beatin' drum. [Nas]. Op mijn strijders. Op al deze, baby. Krucialkeys! Braveheart y'all. Op al mijn strijders, die ademen met het hart van een leeuw. Op iedereen die hun moeder, hun vader hebben verloren. Rust in vrede, mama's. De laatste woorden van mijn moeder: Geef nooit op. Een echte krijger, die me opvoedde in de hood, in een oorlog. Hou van je meisje, blijf marcheren. Ja, ja, ja, je geeft nooit op. Op al mijn krijgers, haha. Braveheart, Braveheart. Definition of a warrior