Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alien ant farm Songtekst: dirty bomb

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alien ant farm - dirty bomb ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dirty bomb? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alien ant farm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alien ant farm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dirty bomb .

Origineel

you know shes poison but she turns you on you know shes bad but she feels so good in your arms you get me unbalanced ------ who knows what will happen when that girl is gone when that girl is gone (when that girl is) you are my little dirty bomb feels so wrong blow me up blow me up you are my hero shes my doll watch me fall blow me up blow me up but if she makes you happy threw all the sheets you found and go settle down go you're in the ground shes nothing special just another whore in another dress but i tell you boy she is poison girl is poison girl is poison you are my little dirty bomb feels so wrong blow me up blow me up you are my hero shes my doll watch me fall blow me up blow me up i've been out living several years now stuck it in a tragedy with some real feels now im in a solo mission with a cavalry ------- you are my little dirty bomb feels so wrong blow me up blow me up you are my hero shes my doll watch me fall blow me up blow me up you are my little dirty bomb feels so goof i know is wrong you are my hero shes my doll build me up then watch me fall blow me up blow me up blow me up blow me up blow me up blow me up blow me up blow me up

 

Vertaling

je weet dat ze vergif is, maar ze windt je op je weet dat ze slecht is, maar ze voelt zich zo goed in je armen dat je me uit balans brengt ------ wie weet wat er gebeurt als dat meisje weg is wanneer dat meisje weg is (wanneer dat meisje is) jij bent mijn kleine vuile bom voelt zich zo verkeerd blaas me op blaas me op jij bent mijn held, ze is mijn pop kijk hoe ik val blaas me op blaas me op maar als ze je gelukkig maakt gooide alle lakens die je gevonden had en ga zitten, je zit in de grond ze is niets bijzonders gewoon weer een hoer in een andere jurk maar ik zeg je jongen ze is vergif meisje is vergif meisje is vergif jij bent mijn kleine vuile bom voelt zo verkeerd blaas me op blaas me op jij bent mijn held, mijn pop kijkt hoe ik val blaas me op blaas me op Ik woon nu al een aantal jaren stak het in een tragedie met een echt gevoel nu ben ik in een solo-missie met een cavalerie ------- jij bent mijn kleine vuile bom voelt zo verkeerd blaas me op blaas me op jij bent mijn held, ze is mijn pop kijk hoe ik val blaas me op blaas me op jij bent mijn kleine vuile bom voelt zo gek dat ik weet dat het verkeerd is jij bent mijn held, ze is mijn pop bouw me op en kijk hoe ik val blaas me op blaas me op blaas me op blaas me op blaas me op blaas me op blaas me op blaas me op