Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alien ant farm Songtekst: getting closer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alien ant farm - getting closer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van getting closer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alien ant farm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alien ant farm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals getting closer .

Origineel

I used to think that the end was near But years gone by and I'm still right here It alwasy seemed like the day woulde To end my trials and tribulations Now I'm older and wiser... [CHORUS] This could be over in a heartbeat In the blink of an eye It's getting closer To the last time I used to be such a thief And wear an ugly disguise And yes I even believed In my own alibis Now I'm older and wiser... [CHORUS] [Outro] Moving over, Getting closer Moving over, Getting closer (Sorry if things change [x2]) Never thought I would leave you dear Always said I would be right here Moving over, getting closer...

 

Vertaling

Ik dacht altijd dat het einde nabij was Maar er zijn jaren voorbijgegaan en ik ben hier nog steeds Het leek altijd de dag woulde Om mijn beproevingen en beproevingen te beëindigen Nu ben ik ouder en wijzer ... [REFREIN] Dit kan in een oogwenk voorbij zijn In een oogwenk Het komt dichterbij Tot de laatste keer Ik was vroeger zo'n dief En draag een lelijke vermomming En ja, ik geloofde zelfs In mijn eigen alibi's Nu ben ik ouder en wijzer ... [REFREIN] [Outro] Verhuizen, dichterbij komen Verhuizen, dichterbij komen (Sorry als dingen veranderen [x2]) Nooit gedacht dat ik je zou verlaten Zei altijd dat ik hier zou zijn Verhuizen, dichterbij komen ...