Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alien ant farm Songtekst: sleepwalker

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alien ant farm - sleepwalker ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sleepwalker? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alien ant farm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alien ant farm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sleepwalker .

Origineel

This repercussion's messing with your ghost I feel you through the air now Wish I could tell you that I miss you most I miss you most, all the time now [CHORUS] Sleepwalker miss you much I can almost feel your touch It's killing me And I want it Sleepwalker miss you most I can almost see your ghost Scaring me and I'm haunted You left me nothing but a broken soul An empty hole, memories bleeding And all our friends they say to let you go But they don't know You're still breathing [2nd CHORUS] Dead or awake, you said you'd always be Right with me Asleep or alive you swore you'd never leave But I can see you [2nd CHORUS] And all our friends they say to let you go But they don't know You're still breathing...

 

Vertaling

Deze repercussie knoeit met je geest Ik voel je nu door de lucht Ik wou dat ik je kon vertellen dat ik je het meest mis Ik mis je het meest, de hele tijd nu [REFREIN] Slaapwandelaar mis je erg Ik voel je aanraking bijna Het vermoordt me En ik wil het Slaapwandelaar mis je het meest Ik kan je geest bijna zien Ik ben bang en ik ben gekweld Je hebt me niets dan een gebroken ziel nagelaten Een leeg gat, herinneringen bloeden En al onze vrienden zeggen dat ze je moeten laten gaan Maar ze weten het niet Je ademt nog steeds [2e KOOR] Dood of wakker, je zei dat je dat altijd zou blijven Bij mij In slaap of levend zwoer je dat je nooit weg zou gaan Maar ik kan je zien [2e KOOR] En al onze vrienden zeggen dat ze je moeten laten gaan Maar ze weten het niet Je ademt nog steeds ...