Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alien ant farm Songtekst: stranded

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alien ant farm - stranded ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stranded? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alien ant farm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alien ant farm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stranded .

Origineel

Your waves come crashing down Like a semi-auto trailer I dive so deep in the sea To avoid killer whales A perfect moment here and gone It has sailed I'll use a hammerhead to drive Rusty nail inside [Chorus] I'm feeling the sea beneath you, beneath me I'm feeling the sea beneath me, beneath you Imagine if our world was blue and weightless I never meant to do wrong to you You're my starfish You moan a tone so low beyond me A telepathic subsonic frequency I need a little air for emergency You have to understand this urgency I'm feeling the sea beneath me, beneath you White sand beneath my feet No brain between my ears I'm feeling the sea beneath you, beneath me I know that if I had one I'd spare us both these years I'm feeling the sea beneath me, beneath you White sand beneath my feet No brain between my ears I'm feeling the sea beneath you, beneath me I know that if I had one I'd spare us both these years A sea anemone, you're my enemy

 

Vertaling

Je golven komen naar beneden Als een semi-auto aanhanger Ik duik zo diep in de zee Om orka's te ontwijken Een perfect moment hier en weg Het is gevaren Ik zal een hamerkop gebruiken om roestige spijker naar binnen [refrein] Ik voel de zee onder je, onder mij Ik voel de zee onder me, onder jou Stel je voor dat onze wereld blauw en gewichtloos was Ik heb je nooit kwaad willen doen Jij bent mijn zeester Je kreunt een toon zo laag boven mij Een telepathische subsonische frequentie Ik heb een beetje lucht nodig voor noodgevallen Je moet deze urgentie begrijpen Ik voel de zee onder me, onder jou Wit zand onder mijn voeten Geen hersenen tussen mijn oren Ik voel de zee onder je, onder mij Ik weet dat als ik er een had ik ons beiden deze jaren zou besparen I'm feeling the sea beneath me, beneath you Wit zand onder mijn voeten Geen hersenen tussen mijn oren I'm feeling the sea beneath you, beneath me Ik weet dat als ik er een had ik ons beiden deze jaren zou besparen Een zeeanemoon, je bent mijn vijand