Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Alina Baraz Ft. Galimatias Songtekst: Maybe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Alina Baraz Ft. Galimatias - Maybe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Maybe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Alina Baraz Ft. Galimatias! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Alina Baraz Ft. Galimatias en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Maybe .

Origineel

What do I do when there's too much of me, too little of you? What can I say when I know you're not here to stay? I can't explain something I don't understand. Why did I let this get out of hand? Maybe I'll get you out of my head Maybe I'll forget all the things you said Lies on your lips, but there's love in your eyes Maybe I'll forget you some other time Why do I let you cross the line every time? Why do I stay if I know you're not mine? Ride on your skin, I know that love used to glow How can I let you go if I know I'm so close? Maybe I'll get you out of my head Maybe I'll forget all the things you said Lies on your lips, but there's love in your eyes Maybe I'll forget you some other time

 

Vertaling

Wat moet ik doen als er te veel van mij, te weinig van je? Wat kan ik zeggen als ik weet dat je niet meer weg te denken? Ik kan niet iets wat ik niet begrijp uit te leggen. Waarom heb ik laat dit uit de hand? Misschien zie ik je uit mijn hoofd krijgen Misschien zal ik alle dingen die je zei vergeten Lies op je lippen, maar er is liefde in je ogen Misschien zie ik je vergeet een andere keer Waarom laat ik u de lijn elke keer over te steken? Waarom blijf ik als ik weet dat je niet van mij? Ride op je huid, ik weet dat liefde gebruikt te gloeien Hoe kan ik u laten gaan als ik weet dat ik ben zo dichtbij? Misschien zie ik je uit mijn hoofd krijgen Misschien zal ik alle dingen die je zei vergeten Lies op je lippen, maar er is liefde in je ogen Misschien zie ik je vergeet een andere keer