Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alison krauss Songtekst: in your eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alison krauss - in your eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in your eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alison krauss! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alison krauss en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in your eyes .

Origineel

In your eyes, I see gentle rain Springtime comes, in love again Puts me back on my feet again And in your eyes, I feel no pain and in my mind, I saw love walk past A lovers dream within my grasp I never knew I could fall so fast But in your eyes I found love at last I found your love waiting at my door, I found a dream come true I've never known a love like this before And if you take me there, I'll be waiting for you I found your love waiting at my door, I found a dream come true I've never known a love like this before And if you take me there, I'll be waiting for you In your eyes, I see gentle light It gives me hope, it gives me life It gives me love when I hold you tight And in your eyes I found love tonight And in your eyes I found love tonight

 

Vertaling

In jouw ogen, zie ik zachte regen De lente komt, in liefde weer Zet me weer op mijn voeten En in jouw ogen, voel ik geen pijn en in mijn gedachten, zag ik de liefde voorbij lopen Een geliefdesdroom binnen mijn bereik Ik wist niet dat ik zo snel kon vallen Maar in jouw ogen vond ik eindelijk liefde Ik vond jouw liefde wachtend aan mijn deur, Ik vond een droom die uitkwam Ik heb nog nooit een liefde als deze gekend En als je me daar brengt, zal ik op je wachten Ik vond je liefde wachtend aan mijn deur, Ik heb een droom gevonden die is uitgekomen ik heb nog nooit zo'n liefde gekend En als je me daar brengt, zal ik op je wachten In je ogen, zie ik zacht licht Het geeft me hoop, het geeft me leven Het geeft me liefde als ik je vasthoud En in jouw ogen heb ik vanavond de liefde gevonden En in jouw ogen heb ik vanavond de liefde gevonden