Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alison krauss Songtekst: it doesn t matter

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alison krauss - it doesn t matter ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it doesn t matter? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alison krauss! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alison krauss en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it doesn t matter .

Origineel

It doesn't matter what I want It doesn't matter what I need It doesn't matter if I cry Don't matter if I bleed You've been on a road Don't know where it goes or where it leads It doesn't matter what I want It doesn't matter what I need If you've made up your mind to go I won't beg you to stay You've been in a cage Throw you to the wind you fly away It doesn't matter what I want It doesn't matter what I need It doesn't matter if I cry Doesn't matter if I bleed Feel the sting of tears Falling on this face you've loved for years

 

Vertaling

Het maakt niet uit wat ik wil Het maakt niet uit wat ik nodig heb Het maakt niet uit als ik huil Het maakt niet uit als ik bloed Je bent op een weg geweest Ik weet niet waar die heen gaat of waar die heen leidt Het maakt niet uit wat ik wil Het maakt niet uit wat ik nodig heb Als je besloten hebt om te gaan zal ik je niet smeken om te blijven Je hebt in een kooi gezeten Gooi je in de wind en vlieg weg. Het maakt niet uit wat ik wil Het maakt niet uit wat ik nodig heb Het maakt niet uit als ik huil Het maakt niet uit als ik bloed Voel de steek van tranen Vallen op dit gezicht waar je al jaren van houdt