Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alison krauss Songtekst: lay down beside me [#]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alison krauss - lay down beside me [#] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lay down beside me [#]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alison krauss! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alison krauss en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lay down beside me [#] .

Origineel

I've spent my life Lookin' for you Findin' my way Wasn't easy to do But I knew there was you All the while And it's been worth Every mile [Chorus] So, lay down beside me Love me and hide me And kiss all the hurtin' Of this world away Hold me so close That I feel your heart beat And don't ever wander away Mornings and evenings All were the same There was no music Till I heard your name I knew when I saw you smile And now I can rest for a while [Chorus] And hold me so close That I feel your heart beat And don't ever wander away Love me and hide me Till I feel your heart beat

 

Vertaling

I've spent my life naar jou gezocht Mijn weg gevonden Was niet makkelijk om te doen Maar ik wist dat jij er was Al die tijd And it's been worth Every mile [refrein] Dus, ga naast me liggen Hou van me en verberg me And kiss all the hurtin' Of this world away Hou me zo dicht tegen je aan Dat ik je hart voel kloppen En dwaal nooit af Ochtenden en avonden waren allemaal hetzelfde Er was geen muziek Tot ik je naam hoorde Ik wist het toen ik je zag lachen En nu kan ik een tijdje rusten [Chorus] And hold me so close Dat ik je hart voel kloppen En dwaal nooit af Hou van me en verberg me Tot ik je hart voel kloppen