Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Alison Moyet Songtekst: Invisible

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Alison Moyet - Invisible ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Invisible? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Alison Moyet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Alison Moyet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Invisible .

Origineel

You've got me so confused and there's word I could use But I'm afraid to say them. I feel I've been had and I'm boiling mad Still I can't live without you. You don't have the time and you won't spend a dime Not even to call me. You don't know I exist and I wouldn't be missed If I had the nerve to quit you. Invisible - I feel like I'm invisible. You treat me like I'm not really there and you don't really care. I know this romance it ain't going nowhere. Invisible just like my love. You treat me like I'm invisible. When you get the need to flirt you do your worst You just don't care how much it hurts. I can never reach you on the phone it rings and rings But I know you're home. It may be naive but I just want to believe I'm the only one. I tell myself lies and give you alibies Knowing your promises you'll never keep like the merry go round I'm going up I'm going down I'm on a dead end street. Invisible just like my love I feel like I'm invisible. You treat me like I'm not really there and you don't really care. I know this romance it ain't going nowhere. Although I know it's not a lot don't want to lose whatever we got. I keep hanging on knowing I can't win 'Cause it's too hard start over again. Invisible - I feel like I'm invisible... Invisible just like my love.

 

Vertaling

Je hebt me zo verward en er is woord dat ik kon gebruiken Maar ik ben bang om ze te zeggen. Ik voel me dat ik heb gehad en ik kook boos Toch kan ik niet zonder jou leven. Je hebt niet de tijd en je zal geen dime uitgeven Niet eens om me te bellen. Je weet niet dat ik er bestaat en ik zou het niet missen Als ik de zenuw had om je te stoppen. Onzichtbaar - ik voel me alsof ik onzichtbaar is. Je behandelt me ??alsof ik er niet echt ben En dat geeft je niet echt om. Ik ken deze romantiek Het gaat nergens heen Onzichtbaar net zoals mijn liefde. Je behandelt me ??alsof ik onzichtbaar ben. Als je de noodzaak hebt om te flirten, doe je het ergste Je maakt het gewoon niet uit hoeveel het doet pijn. Ik kan je nooit bereiken via de telefoon Het ringen en ringen Maar ik weet dat je thuis bent. Het kan naïef zijn maar ik wil gewoon geloven dat ik de enige ben. Ik vertel me leugens en geef je alibies Je beloftes kennen, je zult nooit houden Zoals de vrolijke gaan rond Ik ga op ik ga naar beneden Ik ben op een doodlopende straat. Onzichtbaar net zoals mijn liefde Ik voel me alsof ik onzichtbaar ben. Je behandelt me ??alsof ik er niet echt ben En dat geeft je niet echt om. Ik ken deze romantiek Het gaat nergens heen Hoewel ik weet dat het niet veel is Wil niet verliezen wat we hebben. Ik blijf opknoping door te weten dat ik niet kan winnen Omdat het te moeilijk is om opnieuw te beginnen. Onzichtbaar - ik voel me alsof ik onzichtbaar is ... Onzichtbaar net zoals mijn liefde.