Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alison moyet Songtekst: when i say no giveaway

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alison moyet - when i say no giveaway ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when i say no giveaway? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alison moyet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alison moyet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when i say no giveaway .

Origineel

Should I be seen with you one more time? My life is really on the line. His sister said she caught me out. If this gets back, I'm dead without a doubt. Try to ignore me each time we meet. Don't ever stop me in the street. He thinks I'm at the laundry mat. I can't stay here; he wants his washing back. So when I say that I don't know your face Don't feign surprise; don't betray me with your eyes. When I say that you are out of place, Don't let them see what you really are to me. Before this trouble blows sky-high, I have to find myself an alibi. Why do you have to get so uptight? There's no need to be so impolite. Just give me back my negatives, And I wont tell your wife about last night.

 

Vertaling

Moet ik nog een keer met je gezien worden? Mijn leven staat echt op het spel. Zijn zus zei dat ze me betrapt had. Als dit terugkomt, ben ik zonder twijfel dood. Probeer me elke keer te negeren als we elkaar zien. Hou me nooit aan op straat. Hij denkt dat ik bij de wasserette ben. Ik kan hier niet blijven. Hij wil zijn was terug. Dus als ik zeg dat ik je gezicht niet ken Doe niet alsof je verbaasd bent; verraad me niet met je ogen. Als ik zeg dat je niet op je plaats bent, laat ze dan niet zien wat je werkelijk voor me bent. Voordat deze problemen de pan uit rijzen, moet ik mezelf een alibi vinden. Waarom moet je zo gespannen zijn? Het is niet nodig om zo onbeleefd te zijn. Geef me gewoon mijn negatieven terug, en ik zal je vrouw niet vertellen over gisteravond.