Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alison wonderland Songtekst: carry on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alison wonderland - carry on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van carry on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alison wonderland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alison wonderland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals carry on .

Origineel

[Intro] Carry on, Carry on Hey [Verse 1] Carry on carry on Puffin' on the heavy metal That's loud that's grass Keep me trippy like an echo Guzzling prosecco Painting pictures like I'm greco It ain't hard for me to let go I'm reminded I'ma rebel Last of a dying breed It's hard for me to settle Who radder than? You half a man No vacation But gods near, beyond fear I bestow up you The god's here [Verse 2] I got you I got you I got you like mugatu 'Cause you been acting different Got me tripping like untied shoes That's not how I move See Johnny's cool As the fridge is Ya ridiculous and ignorant Try to act all innocent Before you got the timberland That's the boot mami 'Cause you grimy And you tight Ain't no noose on me I'm living mine You hear them rooting for me

 

Vertaling

[Intro] Carry on, Carry on Hey [Verse 1] Carry on carry on Puffin' on the heavy metal That's loud that's grass Keep me trippy like an echo Guzzling prosecco Painting pictures like I'm greco It ain't hard for me to let go I'm reminded I'ma rebel Laatste van een uitstervend ras Het is moeilijk voor me om me te settelen Wie is er stralender dan? Je bent een halve man Geen vakantie Maar goden nabij, voorbij angst Ik schenk je De god is hier [Verse 2] Ik heb je, ik heb je I got you like mugatu 'Cause you been acting different Got me tripping like untied shoes That's not how I move See Johnny's cool As the fridge is Je bent belachelijk en onwetend Probeer onschuldig te doen Before you got the timberland That's the boot mami 'Cause you grimy And you tight Ain't no noose on me I'm living mine You hear them rooting for me