Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alison wonderland Songtekst: u don t know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alison wonderland - u don t know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van u don t know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alison wonderland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alison wonderland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals u don t know .

Origineel

[Verse 1] No one knows you better than yourself Tryna tell me all these faking sells I see what it really is Honest words will never fizz Give it to me; I can hold my own I know what it's like to be alone No need to keep me in the dark Already been, I felt that spark [Pre-Chorus] You don't know how it is For someone else to own you Someone else to throw your heart around [Chorus] Didn't need them anyway, I got it Go make your own delay, you're not it Look at me standing straight, I'm on it (Baby, I don't know) Go free your mind that way, I get it Didn't need them anyway, I got it (Baby, I don't know) [Verse 2] Friends who never come will never go Swimming through the deep end, let it show Red flag, don't wait I know, your fate All the highs but it's never enough Where were you when I was doing tough Lift me above, all that I love Water my soul, know that I'll grow [Pre-Chorus] You don't know how it is For someone else to own you Someone else to throw your heart around [Pre-Chorus] You don't know how it is For someone else to own you Someone else to throw your heart around [Chorus] Didn't need them anyway, I got it (You don't) Go make your own delay, you're not it (Know how) Look at me standing straight, I'm on it (You) (Baby, I don't know) Go free your mind that way, I get it Didn't need them anyway, I got it (Baby, I don't know) [Post-Chorus] You don't know how it is (Baby, I don't know) You don't know You don't know (Baby I don't know) [Post-Chorus] You don't know how it is For someone else to own you Someone else to throw your heart around [Post-Chorus] You don't know how it is For someone else to own you Someone else to throw your heart around

 

Vertaling

[Verse 1] Niemand kent je beter dan jezelf Tryna tell me all these faking sells Ik zie wat het echt is Eerlijke woorden zullen nooit bruisen Give it to me; I can hold my own Ik weet wat het is om alleen te zijn Je hoeft me niet in het donker te houden Al geweest, ik voelde die vonk [Pre-Chorus] You don't know how it is Voor iemand anders om je te bezitten Iemand anders om je hart rond te gooien [refrein] Had ze toch niet nodig, ik heb het Ga je eigen vertraging maken, je bent het niet Look at me standing straight, I'm on it (Baby, ik weet het niet) Ga je geest op die manier bevrijden, ik snap het Didn't need them anyway, I got it (Baby, I don't know) [Verse 2] Vrienden die nooit komen zullen nooit gaan Swimming through the deep end, let it show Red flag, don't wait I know, your fate Al de hoogtepunten maar het is nooit genoeg Waar was je toen ik het moeilijk had Til me op, alles wat ik liefheb Geef mijn ziel water, weet dat ik zal groeien [Pre-Chorus] You don't know how it is Voor iemand anders om je te bezitten Iemand anders om je hart rond te gooien [Pre-Chorus] You don't know how it is Voor iemand anders om je te bezitten Iemand anders om je hart rond te gooien [refrein] Didn't need them anyway, I got it (You don't) Go make your own delay, you're not it (Know how) Look at me standing straight, I'm on it (You) (Baby, I don't know) Go free your mind that way, I get it Didn't need them anyway, I got it (Baby, I don't know) [Post-Chorus] You don't know how it is (Baby, I don't know) You don't know Je weet het niet (Baby, ik weet het niet) [Post-Chorus] You don't know how it is Voor iemand anders om je te bezitten Iemand anders om je hart rond te gooien [Post-Chorus] You don't know how it is For someone else to own you Someone else to throw your heart around