Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alkaline trio Songtekst: maybe i'll catch fire

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alkaline trio - maybe i'll catch fire ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van maybe i'll catch fire? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alkaline trio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alkaline trio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals maybe i'll catch fire .

Origineel

This house is full of ears but I can't talk to anyone They've heard this one a thousand times Most exciting thing I do Hang half way out a third floor window, Maybe throw lit cigarettes down And maybe I'll catch fire, Something warm to hold me, Something pure to burn away the darkness That hides inside my mind All that evil shit's not hard to find I guess I only claim to be nice This house is full of eyes but I can't look at anyone They've seen this face a thousand times Most relaxing thing I do Hang half way out a third floor window, And look at rocks if I fall out, And maybe I'll fall hard, Something tough to break me, Something sharp to rip into my insides And bleed out all that pain Sorry I don't even know your name I guess for me it's easy this way Maybe I'll catch fire, Something warm to hold me, Something pure to burn away the darkness That hides inside my mind All that evil shit's not hard to find I guess I only claim to be nice

 

Vertaling

Dit huis zit vol met oren maar ik kan met niemand praten Ze hebben dit al duizend keer gehoord Het spannendste wat ik doe Half uit een raam op de derde verdieping hangen, Misschien aangestoken sigaretten naar beneden gooien En misschien vat ik vlam, Iets warms om me vast te houden, Iets puurs om de duisternis weg te branden Dat zich verbergt in mijn geest Al die duivelse troep is niet moeilijk te vinden Ik denk dat ik alleen beweer aardig te zijn Dit huis zit vol met ogen, maar ik kan niemand aankijken Ze hebben dit gezicht al duizend keer gezien Het meest ontspannende wat ik doe Half uit een raam op de derde verdieping hangen, en naar de rotsen kijken als ik eruit val, En misschien val ik wel hard, Iets hards om me te breken, Iets scherps om in mijn binnenste te scheuren En al die pijn eruit laat bloeden Sorry dat ik je naam niet eens weet. Ik denk dat het voor mij makkelijk is op deze manier Misschien vat ik vlam, Iets warms om me vast te houden, Iets puurs om de duisternis weg te branden Die zich in mijn geest verbergt Al die duivelse troep is niet moeilijk te vinden Ik denk dat ik alleen beweer aardig te zijn