Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alkaline trio Songtekst: this addiction [acoustic]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alkaline trio - this addiction [acoustic] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this addiction [acoustic]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alkaline trio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alkaline trio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this addiction [acoustic] .

Origineel

You hit me just like heroin I feel you coursing through my veins I once tried to kick this addiction I swear I'll never kick again Won't ever kick again, no This addiction, can't seem to live without you This addiction, no going clean This addiction, I go through withdrawal without your Sick with this addiction in me Well those others were like methadone I took to get me through the day Now I'm trying to find my way back home Staying clean along the way Hold out for the real thing, yeah This addiction, can't seem to live without you This addiction, now going clean This addiction, I go through withdrawal without your Sick with this addiction in me This addiction I go off the rails without your Sick with this addiction in me

 

Vertaling

Je raakt me net als heroïne Ik voel je door mijn aderen stromen Ik heb ooit geprobeerd van deze verslaving af te komen Ik zweer dat ik nooit meer zal afkicken Ik zal nooit meer afkicken, nee Deze verslaving, ik kan niet zonder jou leven Deze verslaving, geen clean worden Deze verslaving, ik ga door de ontwenning zonder jou Ziek van deze verslaving in mij Nou, die anderen waren als methadon Ik nam het om me door de dag te helpen. Nu probeer ik mijn weg terug naar huis te vinden Ik blijf onderweg schoon Hold out for the real thing, yeah Deze verslaving, ik kan niet zonder jou leven This addiction, now going clean Deze verslaving, ik ga door de ontwenning zonder jou Ziek van deze verslaving in mij Deze verslaving Ik ga uit de rails zonder jou Ziek van deze verslaving in mij