Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alkaline trio Songtekst: this is getting over you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alkaline trio - this is getting over you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this is getting over you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alkaline trio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alkaline trio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this is getting over you .

Origineel

Today I woke up, younger than I've been in years Not concerned with what's outside and peers I don't have any No one is my equal because I'm the King of Rain Controlling with my mood swings Threw a thunderstorm your way Drowning girls is a game I play Today I woke up, more awake than I have felt in years Not concerned with anything, no tears I'm done with that shit No one is your equal because you're the Queen of Pain Controlling with my moods I'm staring at my shoes while running away Drowning myself is a game I play Drown myself away Drown myself away Goodbye And this is getting over you And this is getting over you This is getting over you

 

Vertaling

Vandaag werd ik wakker, jonger dan ik in jaren ben geweest Niet bezig met wat er buiten is en leeftijdsgenoten Die heb ik niet Niemand is mijn gelijke want ik ben de koning van Regen Beheersend met mijn stemmingswisselingen Ik gooi een onweersbui jouw kant op Meisjes verdrinken is een spel dat ik speel Vandaag werd ik wakker, wakkerder dan ik me in jaren heb gevoeld Nergens mee bezig, geen tranen Ik ben klaar met die shit Niemand is jouw gelijke want jij bent de koningin van de pijn Beheersend met mijn stemmingen Ik staar naar mijn schoenen terwijl ik wegloop Mezelf verdrinken is een spel dat ik speel Drown myself away Drown myself away Vaarwel En dit is over jou heen komen En dit is over jou heen komen Dit is over jou heen komen