Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alkaline trio Songtekst: until death do us part (deluxe edition)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alkaline trio - until death do us part (deluxe edition) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van until death do us part (deluxe edition)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alkaline trio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alkaline trio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals until death do us part (deluxe edition) .

Origineel

Goodbye for now, leaving town for a while Broke heart, broken bones, fading smile Did I lose everything that I love? I suppose that I did when push came to shove Now I want you back and waiting there for me I won't hold my breath, I don't expect a thing But a boy can dream Tell me everything will be okay Tell me that you're still in love with me Tell me how to get back into your heart And there I shall remain 'til death do us part Goodbye for now, leaving town for a while Broken heart, broke bones, fading smile Now I want you back and waiting there for me I won't hold my breath, I don't expect a thing But a boy can dream Tell me everything will be okay Tell me that you're still in love with me Tell me how to get back into your heart And there I shall remain 'til death do us part Tell me everything will be okay Tell me that you're still in love with me Please tell me how to get back into your heart There I shall remain 'til death do us part

 

Vertaling

Vaarwel voor nu, ik verlaat de stad voor een tijdje Gebroken hart, gebroken botten, vervagende glimlach Heb ik alles verloren waar ik van hield? Ik veronderstel dat ik dat deed toen de druk op de ketel kwam Nu wil ik dat je terugkomt en daar op me wacht Ik zal mijn adem niet inhouden, ik verwacht niets Maar een jongen mag dromen Zeg me dat alles goed komt Zeg me dat je nog steeds verliefd op me bent Zeg me hoe ik weer in je hart kan komen En daar zal ik blijven tot de dood ons scheidt Vaarwel voor nu, ik verlaat de stad voor een tijdje Gebroken hart, gebroken botten, vervagende glimlach Nu wil ik dat je terugkomt en daar op me wacht Ik zal mijn adem niet inhouden, ik verwacht niets Maar een jongen mag dromen Zeg me dat alles goed komt Zeg me dat je nog steeds verliefd op me bent Zeg me hoe ik weer in je hart kan komen En daar zal ik blijven tot de dood ons scheidt Zeg me dat alles goed komt Zeg me dat je nog steeds van me houdt Vertel me alsjeblieft hoe ik weer in je hart kan komen Daar zal ik blijven tot de dood ons scheidt