Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: all 4 one Songtekst: we dedicate

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: all 4 one - we dedicate ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van we dedicate? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van all 4 one! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van all 4 one en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals we dedicate .

Origineel

jesus loves me this i know he gave his life to let me know how ever far that i may stray he's only just a friend jesus loves me i can say he watches me both night and day he show's his love in many ways and to him this is why i pray jesus loves me he's my friend he's been with me through thick and thin and i sing this song to praise his name for blessing me time and time again jesus loves me this i sing he blessed me with my family a love so strong, a love so deep that i only could here today yes, jesus loves me yes, jesus loves me yes, jesus loves me for the bible tell's me so lord we dedicate our heart's and our lives our lives and song to (thank you father) me

 

Vertaling

Jezus houdt van mij, dat weet ik. Hij gaf zijn leven om me dat te laten weten. hoe ver ik ook afdwaal. Hij is slechts een vriend. Jezus houdt van me, dat kan ik zeggen. Hij waakt over mij, dag en nacht. Hij toont zijn liefde op vele manieren. en tot hem is dit waarom ik bid. Jezus houdt van me, hij is mijn vriend. Hij is bij me geweest door dik en dun. en ik zing dit lied om zijn naam te loven voor het zegenen van mij keer op keer Jezus houdt van mij dit zing ik Hij zegende mij met mijn familie. een liefde zo sterk, een liefde zo diep dat ik hier alleen vandaag kon zijn. Ja, Jezus houdt van mij. Ja, Jezus houdt van mij. Ja, Jezus houdt van me. want de bijbel zegt het me Heer, we wijden onze harten en onze levens ons leven en ons lied aan (dank u vader) mij