Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: all american rejects Songtekst: fast and slow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: all american rejects - fast and slow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fast and slow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van all american rejects! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van all american rejects en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fast and slow .

Origineel

If only for tonight Yeah I could dig myself a grave, But even 6 feet down I know I'll be found feeling this way If only I could find Yeah just a reason to believe, That there's nothing that's up your sleeve Even though you're wearing that tank top Love me or leave me but just not behind We don't need money the way we spend time 'Cause if it's real tonight, you and I could really do something You go fast I'll go slow Meet you in the middle just to let you know It's gonna be alright, (it's gonna be alright) If it's me and you tonight (If it's me and you tonight) You go fast, I go slow Light my fuse and your body explodes It's going to be alright (It's gonna be alright) Are you ready now? I'm ready now If only I were bright (if only I were bright) Then I could let go of my brain Put a tourniquet on and your sweet injection into my vein And Oh, that's the stuff (that's the the stuff you give to me it's like a-) And I say that you're the drug Twelve steps wouldn't be enough to kick your just that rough Make me a crazy I just can't define There's not a closet for you in my mind Oh, but you puzzle me tonight Let's play with your bits and pieces You go fast I'll go slow Meet you in the middle just to let you know It's gonna be alright, (it's gonna be alright) If it's me and you tonight (If it's me and you tonight) You go fast, I go slow Light my fuse and your body explodes It's going to be alright (It's gonna be alright) Are you ready now? I'm ready now Baby Oh I wanna take my time (I need you baby) If you stay with me once again, once again It's a heart attack, heart attack 'Cause I want you so bad (oh I want you too) Well I hope (this lasts) for ever (and ever) You go fast I'll go slow You go fast I'll go slow Meet you in the middle just to let you know It's gonna be alright, (it's gonna be alright) If it's me and you tonight (If it's me and you tonight) You go fast, I go slow Light my fuse and your body explodes It's going to be alright (It's gonna be alright) Are you ready now? I'm ready now Are you ready now? Are you ready now? Are you ready now? Are you ready now?

 

Vertaling

Al was het maar voor vanavond Ja, ik zou mezelf een graf kunnen graven, Maar zelfs 6 voet naar beneden weet ik Ik voel me zo Kon ik maar vinden Ja gewoon een reden om te geloven, Dat er niets achter de hand is Ook al draag je die tanktop Houd van me of laat me maar gewoon niet achter We hebben geen geld nodig zoals we tijd doorbrengen Want als het vanavond echt is, kunnen jij en ik echt iets doen Jij gaat snel, ik ga langzaam Ontmoet je in het midden om het je te laten weten Het komt goed, (het komt goed) Als ik en jij vanavond zijn (Als ik en jij vanavond zijn) Jij gaat snel, ik ga langzaam Steek mijn lont aan en je lichaam explodeert Het komt goed (het komt goed) Ben je nu klaar? ik ben nu klaar Was ik maar slim (als ik maar slim was) Dan kon ik mijn brein loslaten Zet een tourniquet op en je zoete injectie in mijn ader En oh, dat is het spul (dat is het spul dat je me geeft, het is als een-) En ik zeg dat jij de drug bent Twaalf stappen zouden niet genoeg zijn om je zo ruw te schoppen Maak me gek, ik kan het gewoon niet definiëren Er zit geen kast voor je in mijn gedachten Oh, maar je puzzelt me ??vanavond Laten we spelen met je stukjes en beetjes Jij gaat snel, ik ga langzaam Ontmoet je in het midden om het je te laten weten Het komt goed, (het komt goed) Als ik en jij vanavond zijn (Als ik en jij vanavond zijn) Jij gaat snel, ik ga langzaam Steek mijn lont aan en je lichaam explodeert Het komt goed (het komt goed) Ben je nu klaar? ik ben nu klaar Baby Oh ik wil mijn tijd nemen (ik heb je nodig schat) Als je nog een keer bij me blijft, nogmaals Het is een hartaanval, een hartaanval Omdat ik je zo graag wil (oh ik wil jou ook) Nou, ik hoop (dit duurt) voor altijd (en altijd) Jij gaat snel, ik ga langzaam Jij gaat snel, ik ga langzaam Ontmoet je in het midden om het je te laten weten Het komt goed, (het komt goed) Als ik en jij vanavond zijn (Als ik en jij vanavond zijn) Jij gaat snel, ik ga langzaam Steek mijn lont aan en je lichaam explodeert Het komt goed (het komt goed) Ben je nu klaar? ik ben nu klaar Ben je nu klaar? Ben je nu klaar? Ben je nu klaar? Ben je nu klaar?