Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: all american rejects Songtekst: night drive

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: all american rejects - night drive ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van night drive? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van all american rejects! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van all american rejects en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals night drive .

Origineel

I know you So better than the city in the rear view I drive to Eliminate the ball that I'm chained to Take me break me Every mile further there's a part of me that slips away One day you'll see Even if you got down on your knees you couldn't make me stay Drive all night Never gonna get me Night by night To get away from it all Fight fight fight All you want to do is hurt me You wrecked my life So I'm gonna have to drive all night Pulse stays strong I'm pushing on the pedal til I break dawn So I'm gone, go find another shoulder you can cry on Take me break me Every mile further there's a part of me that slips away One day you'll see Even if you got down on your knees you couldn't make me stay Drive all night Never gonna get me Night by night To get away from it all Fight fight fight All you want to do is hurt me You wrecked my life So I'm gonna have to drive all night You wrecked my life So I'm gonna have to drive all night You wrecked my life So I'm gonna have to drive all night You wrecked my life So I'm gonna have to drive all night You wrecked my life So I'm going to have to drive all night All of the things that you knew that I'd try All of the things that I held inside All I gotta do is drive Drive all night Never gonna get me Night by night To get away from it all Fight fight fight All you want to do is hurt me You wrecked my life So I'm gonna have to drive all night You wrecked my life So I'm gonna have to drive all night You wrecked my life So I'm gonna have to drive all night You wrecked my life So I'm gonna have to drive all night

 

Vertaling

ik ken jou Dus beter dan de stad in het achteraanzicht Ik rijd naar Elimineer de bal waaraan ik vastgeketend ben Neem me, breek me Elke mijl verder glijdt een deel van mij weg Op een dag zul je zien Zelfs als je op je knieën ging, kon je me niet laten blijven Rijd de hele nacht Ik krijg me nooit Nacht bij nacht Om alles te ontlopen Vecht vecht vecht Het enige wat je wilt doen is me pijn doen Je hebt mijn leven verwoest Dus ik moet de hele nacht rijden Pulse blijft sterk Ik trap op het pedaal tot het ochtend wordt Dus ik ben weg, zoek een andere schouder waar je op kunt huilen Neem me, breek me Elke mijl verder glijdt een deel van mij weg Op een dag zul je zien Zelfs als je op je knieën ging, kon je me niet laten blijven Rijd de hele nacht Ik krijg me nooit Nacht bij nacht Om alles te ontlopen Vecht vecht vecht Het enige wat je wilt doen is me pijn doen Je hebt mijn leven verwoest Dus ik moet de hele nacht rijden Je hebt mijn leven verwoest Dus ik moet de hele nacht rijden Je hebt mijn leven verwoest Dus ik moet de hele nacht rijden Je hebt mijn leven verwoest Dus ik moet de hele nacht rijden Je hebt mijn leven verwoest Dus ik zal de hele nacht moeten rijden Alle dingen waarvan je wist dat ik ze zou proberen Alle dingen die ik erin hield Ik hoef alleen maar te rijden Rijd de hele nacht Ik krijg me nooit Nacht bij nacht Om alles te ontlopen Vecht vecht vecht Het enige wat je wilt doen is me pijn doen Je hebt mijn leven verwoest Dus ik moet de hele nacht rijden Je hebt mijn leven verwoest Dus ik moet de hele nacht rijden Je hebt mijn leven verwoest Dus ik moet de hele nacht rijden Je hebt mijn leven verwoest Dus ik moet de hele nacht rijden