Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: all american rejects Songtekst: sun shine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: all american rejects - sun shine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sun shine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van all american rejects! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van all american rejects en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sun shine .

Origineel

It's a new day It's a bright day Even when you stand in the dark It's just that You've been broken into fifty pieces Today is gone I'm the only light that you see You need someone I know all you needed was me Everyday we awake if it takes too long Just tell me something new Forget about the sunshine when it's gone Another pale moon Shines like high noon Midnight never felt so cold alone It's just that you're uneasy When you need me Today is gone I'm the only light that you see You need someone I know all you needed was me Everyday we awake if it takes too long Just tell me something new Forget about the sunshine when it's gone You can say it's right, but it feels so wrong Just show me something true Forget about the sunshine Forget about the sunshine when it's gone Today is gone I'm the only light that you see You need someone I know all you needed was me Everyday we awake if it takes too long Just tell me something new Forget about the sunshine when it's gone You can think it's right, but it feels so wrong Just show me something true Forget about the sunshine when it's gone Everyday we wake if it takes too long Just tell me something new Forget about the sunshine when it's gone You can think it's right, but it feels so wrong Just show me something true Forget about the sunshine when it's gone You can think it's right, but it feels so wrong Just show me something true Forget about the sunshine Forget about the sunshine when it's gone

 

Vertaling

Het is een nieuwe dag Het is een heldere dag Zelfs als je in het donker staat Het is gewoon dat Je bent in vijftig stukken gebroken Vandaag is voorbij Ik ben het enige licht dat je ziet Je hebt iemand nodig Ik weet dat jij mij alleen nodig had Elke dag worden we wakker als het te lang duurt Vertel me gewoon iets nieuws Vergeet de zon als het weg is Weer een bleke maan Schijnt als hoge middag Middernacht voelde nog nooit zo koud alleen Het is alleen dat je je ongemakkelijk voelt Als je me nodig hebt Vandaag is voorbij Ik ben het enige licht dat je ziet Je hebt iemand nodig Ik weet dat jij mij alleen nodig had Elke dag worden we wakker als het te lang duurt Vertel me gewoon iets nieuws Vergeet de zon als het weg is Je kunt zeggen dat het goed is, maar het voelt zo verkeerd Laat me gewoon iets waars zien Vergeet de zon Vergeet de zon als het weg is Vandaag is voorbij Ik ben het enige licht dat je ziet Je hebt iemand nodig Ik weet dat jij mij alleen nodig had Elke dag worden we wakker als het te lang duurt Vertel me gewoon iets nieuws Vergeet de zon als het weg is Je kunt denken dat het goed is, maar het voelt zo verkeerd Laat me gewoon iets waars zien Vergeet de zon als het weg is Elke dag worden we wakker als het te lang duurt Vertel me gewoon iets nieuws Vergeet de zon als het weg is Je kunt denken dat het goed is, maar het voelt zo verkeerd Laat me gewoon iets waars zien Vergeet de zon als het weg is Je kunt denken dat het goed is, maar het voelt zo verkeerd Laat me gewoon iets waars zien Vergeet de zon Vergeet de zon als het weg is