Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: all caps Songtekst: don t unplug me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: all caps - don t unplug me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t unplug me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van all caps! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van all caps en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t unplug me .

Origineel

Don't unplug me or just shut me down Please just love me with your steel heart I'd reboot you if you'd look at me With those cold eyes one more time I remember our software was compatible I think I felt my circuit board ignite You held my hand in your metallic grip We may be machines, but I'm in love tonight Baby, there's something I have to say I think it's time for my upgrade I would look so good in version two But I promise it's me, not you Don't unplug me or, or, or just shut me down Please just love me with, with your steel heart I'd reboot you if, if you'd look at me With those cold eyes one, one more time Can you hear me, you haven't moved an inch Is there system failure, what should I do Your new interface, it seems to have some bugs You're not responding, I think they broke you Hello, and welcome to version two Tell me what can I do for you What is a hug, that does not compute Please stand by for my system reboot Don't unplug me or, or, or just shut me down Please just love me with, with your steel heart I'd reboot you if, if you'd look at me With those cold eyes one, one more time I just got the memo about this upgrade to version two It removes extraneous programs That means emotions like loving you I don't want to lose myself or ever say goodbye I wanna hold on to my consciousness I don't wanna die I remember our software was compatible I think I felt my circuit board ignite You held my hand in your metallic grip We may be machines, but I'm in love tonight Don't unplug me or, or, or just shut me down Please, please love me with, with your steel heart I'd reboot you if, if you'd look at me With those cold eyes one, one more time Don't unplug me or, or, or just shut me down Please just love me with, with your steel heart I'd reboot you if, if you'd look at me With those cold eyes one, one more time One more time

 

Vertaling

Trek de stekker er niet uit en sluit me niet buiten Hou alsjeblieft van me met je stalen hart Ik zou je rebooten als je me zou aankijken Met die koude ogen nog één keer Ik herinner me dat onze software compatibel was Ik denk dat ik mijn printplaat voelde ontbranden Je hield mijn hand in je metalen greep We mogen dan machines zijn, maar ik ben verliefd vanavond Schatje, er is iets dat ik je moet zeggen Ik denk dat het tijd is voor mijn upgrade Ik zou er zo goed uitzien in versie twee Maar ik beloof dat ik het ben, niet jij Trek de stekker er niet uit of zet me uit. Hou alsjeblieft van me, met je stalen hart Ik zou je rebooten als, als je me aan zou kijken Met die koude ogen, nog één keer Kun je me horen, je hebt geen centimeter bewogen Is er een systeemfout, wat moet ik doen Je nieuwe interface, het lijkt wat bugs te hebben Je reageert niet, ik denk dat ze je kapot hebben gemaakt. Hallo, en welkom bij versie twee. Zeg me wat ik voor je kan doen. Wat is een knuffel, dat kan ik niet maken. Sta klaar voor mijn systeem reboot. Trek de stekker er niet uit, of zet me uit. Hou alsjeblieft van me met, met je stalen hart Ik zou je rebooten als, als je me aan zou kijken Met die koude ogen, nog één keer Ik kreeg net de memo over deze upgrade naar versie twee Het verwijdert vreemde programma's Dat betekent emoties zoals van jou houden Ik wil mezelf niet verliezen of ooit afscheid nemen Ik wil mijn bewustzijn vasthouden Ik wil niet sterven. Ik herinner me dat onze software compatibel was Ik denk dat ik mijn printplaat voelde ontbranden Je hield mijn hand in je metalen greep We mogen dan machines zijn, maar ik ben verliefd vanavond Trek de stekker er niet uit, of zet me uit. Alsjeblieft, hou van me met, met je stalen hart Ik zou je rebooten als, als je me aan zou kijken Met die koude ogen, nog één keer Ontkoppel me niet of, of, of sluit me gewoon af Hou alsjeblieft van me met, met je stalen hart Ik zou je rebooten als, als je me aan zou kijken Met die koude ogen, nog één keer Nog een keer