Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: all heroes Songtekst: 1950s fashion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: all heroes - 1950s fashion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 1950s fashion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van all heroes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van all heroes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 1950s fashion .

Origineel

Got a dollar in my wallet, gonna buy a gift for you Something shiny and new But you don't have time to see me, so I spent it on a case of pop I'll be drinking till my teeth fall out Where do you go, where do you go when the sun goes down? Down Got a nickel in my pocket, what is a boy to do? Your birthday's coming in June So I'll pick the neighbor's flowers, or buy you a plastic ring And ask you to marry me Where do you go, where do you go when the sun goes down? Where do you go, where do you go when the sun goes down? Down, down, down The loneliest room in this house Take the stairs and turn around The loneliest room in this house Take the stairs and turn around The loneliest room in this house Take the stairs and turn around Turn around, just turn around I've got a million dollars I'll buy her a trip to the moon But she still won't come to my room

 

Vertaling

Ik heb een dollar in mijn portemonnee, ik ga een cadeau voor je kopen. Iets glimmends en nieuws Maar je hebt geen tijd om me te zien, dus heb ik het uitgegeven aan een krat pop. Ik zal drinken tot mijn tanden eruit vallen Waar ga je heen, waar ga je heen als de zon ondergaat? Naar Ik heb een stuiver in mijn zak, wat moet een jongen doen? Je verjaardag komt in juni Dus ik pluk de bloemen van de buren, of koop een plastic ring voor je En vraag je ten huwelijk Waar ga je heen, waar ga je heen als de zon ondergaat? Waar ga je heen, waar ga je heen als de zon ondergaat? Beneden, beneden, beneden De eenzaamste kamer in dit huis Neem de trap en draai je om De eenzaamste kamer in dit huis Neem de trap en draai je om De eenzaamste kamer in dit huis Neem de trap en draai je om Draai je om, draai je gewoon om Ik heb een miljoen dollar Ik koop haar een reis naar de maan Maar ze wil nog steeds niet naar mijn kamer komen